Iloista yhdessäoloa ja huolenpitoa lemmikeistä

Iloista yhdessäoloa ja huolenpitoa lemmikeistä

2672
Lemmikkikulma
Talla Koskinen ja nelijalkaiset apulaiset Giovanni ja Freddy.

Munkkiniemen Lemmikkikulmaan löytävät tiensä heti ensi visiitin jälkeen niin kaksi- kuin nelijalkaiset asiakkaat. Suhde heihin on läheinen ja lämmin. Lemmikkikulmassa on paljon erilaisia tapahtumia ja sen yhteyteen on syntynyt oma iloinen yhteisö. Moni poikkeaa ohikulkiessaan huikkaamaan kuulumiset. Ostopakkoa ei ole ja haukkuakin saa.

Lemmikkikulma on Talla Koskisen pitkään eläneen haaveen täydellinen toteutuma. Elokuussa tulee täyteen kaksi vilkasta toimintavuotta.
– Liike on ihan minun näköiseni ja unelmaani toteutan yhdessä ihanien asiakkaiden kanssa. Olen aina touhunnut koirien kanssa. On luonnollista ajatella niiden parasta. Nyt arvostetaan laatua ja kotimaisuutta sekä lemmikkien terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluja. Ruoka- ja tarvikeostosten lisäksi meiltä saakin trimmaus-, eläinlääkäri-, silmäpeilaus-, koirahieroja-, fysioterapeutti- ja osteopaattipalvelut.

Onni ja Onnin omistaja

Lemmikkikulman koirien baarissa on tarjolla aina tuoretta vettä. Lisäksi ne osaavat odottaa joka visiitillä namia. Vaaka avustaa lemmikkien kesäkuntoon pääsyä. Iltaisin kauppias ajelee kotiinkuljetuksina erityisesti painavampia ruoka- ja kissanhiekkasäkkejä. Liikkeen yhteydessä on myös vuokrattavaa kokoustilaa.

– Lemmikit ovat meillä keskipisteinä. Harvemmin tiedän asiakkaan nimeä, mutta tiedän, että hän on Onnin omistaja. Tekstariringissämme on noin 300 ihmistä ja sen karkulaispalvelun kautta moni koira ja jokunen kissakin on löydetty tuota pikaa.

Kauppiaan lisäksi Lemmikkikulman asiakkaita palvelee kahden koiran emäntä Pinja Laurovuori. Liike on avoinna ma–pe klo 10–19 ja la 10–16.

Yhteystiedot

Lemmikkikulma
Munkkiniemen Puistotie 3, 00330 Helsinki
Puh. 09 428 92 503
munkkiniemi@lemmikkikulma.fi
www.lemmikkikulma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä