Ihon keväthuolto kauneushoitolasta

Ihon keväthuolto kauneushoitolasta

1920
Kauneushoitola Andzinska
Taina ( vas.) ja Antonina Andzinska tekevät kaikki hoidot sydämellä.

Varsinkin kasvojemme iho on käyntikorttimme. Ammattilainen osaa hoitaa ja neuvoa oikein, jotta iho kestäisi hyvässä kunnossa koko elämän. Huolehdi itsestäsi, katso peiliin ja hymyile. Erityisesti ihoa kuivattavan talven jälkeen iho kaipaa huoltoa, syvällisempää kuin kotihoidot.

Ihon keväthuolto kauneushoitolasta

Iho tarvitsee kuorintaa. TIMANTTIHIONTA on nimestään huolimatta erittäin hellävarainen. Se sopii todella herkillekin ihotyypeille. Hionnalla poistetaan kuollut solukko ihon pinnasta ja hionnan jälkeen imeytetään ihon kaipaamia hoitotuotteita esimerkiksi ultran, mesoterapian tai radiofrekvenssin avulla. Imeytyksessä voidaan käyttää kirkastavaa, kiinteyttävää, kosteuttavaa tai ravitsevaa hoitoainetta, aina asiakkaan ihon kunnon mukaan.

HAPPOKUORINNOISSA käytetään eri hapoista eri vahvuuksia. On kevyitä hedelmähappoja, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Salisyyli- ja glykolihapot taas kuorivat syvemmältä vahvuuden mukaan, jopa uusien koko pintakerroksen.

Kosmetologi on ammattilainen, joka valitsee sopivat vahvuudet aina asiakkaan ihotyypin mukaan.

Kotihoitoon tarkoitetut kuorinnat ovat myös tärkeitä hoitotuotteita, ohjeet niiden käyttöön saat parhaiten ihoasi hoitavasta hoitolasta. On huomioitava, että kotihoitotuotteissakin on eri vahvuuksia. Valitsemalla väärän tuotteen voi aiheuttaa jopa vaurioita.

Monipuolisia hoitolahoitoja

RADIOFREKVENSSILLÄ vahvistetaan omaa kollageenin tuotantoa, silmänympärysihon ilmerypyt saadaan muutamalla hoidolla sileiksi. Hoito on kivuton. Tehokiinteytys on havaittavissa jo ensimmäisellä kerralla.

MESOTERAPIA; imeytetään hoitoaineita ihon alle, kivuttomasti, ilman neuloja.

ULTRAÄÄNI; imeytetään hoitoaineita.

LASER; erittäin tehokas kollageenimuodostaja, aknehoitona ykkönen.

Vartalolle TECHNISPA konehoito; jo yli 10 vuoden kokemuksella tyytyväisiä asiakkaita. Hoidon avulla vilkastutetaan aineenvaihduntaa, lymfataan, stimuloidaan lihaksia ja rikotaan selluliittia. Uskomaton hoito, jolla sentit katoavat.

JALKAHOITO; tuskin haluat näyttää kuivia ja halkeilevia kantapäitäsi perässäkulkijoille.

KÄSIHOITO; kuivat kynsinauhat ovat tulehdusriski varsinkin puutarhassa myöriville. Hoidata kätesi kuntoon ja anna ammattilaisen opastaa, miten hoidat kynsiä ja kynsinauhoja kotona.

TÄYTEAINEET; nopeaan muutokseen ilmeessä, alaspäin laskeutuneet suupielet ja otsarypyt sileiksi -periaatteella, turvallisesti hyaluronihappotäytteillä.

Kotihoito on erittäin tärkeää. Kosmetologi haluaa sinulle heti parhaan tuotteen, sen, jonka tulokset huomaat ja tunnet. Hän haluaa luottamuksellisen suhteen ja jatkuvuutta yhteistyöhön.

Ajankohtaista kevään juhliin

JUHLAVALMISTELUT; kevät on juhlien aikaa. Jokainen haluaa olla prinsessa tai kuningatar juhlapäivänä. Varaa siis ajoissa aika hoitolaan, kasvohoidot mielellään pari viikkoa ennen h-hetkeä, kädet ja jalat pari päivää ennen juhlaa.

LAHJAKORTIT; hoitolaan osoitetut lahjakortit ovat suosittuja. Silloin on kaksi kertaa kiitollinen mieli: kortin saadessaan ja hoidosta nauttiessaan. Äitienpäivän lahjakortti on upea kiitos äidille. Opiskelijalle hoitolahoito antaa uutta energiaa. Opettajille ja päiväkotien henkilökunnalle kerätyt lahjakorttirahat ovat arvostettuja.

Kauneushoitola Andzinska Oy on toiminut Olarissa jo 22 vuotta, nykyään äidin ja tyttären voimin. Ammattilaiset haluavat hoitaa sydämellä ja ammattitaidolla niin, että kun lähdet hoitolasta, haluat palata mahdollisimman pian. Asiakastiedon antama luottoluokitus on AA.

Varaa aika keväthuoltoon. Tämä on oikea tie kauneuden maailmaan.

Yhteystiedot

Kauneushoitola Andzinska Oy
Kuunsäde 3 b, 02210 Espoo
Puh. 09-8884904
Tainan kännykkä 040-5531030
info@andzinska.fi
www.andzinska.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä