Hyvillä mielin myös kaupanteon jälkeen

Hyvillä mielin myös kaupanteon jälkeen

2301
Asuntoverkko/ISitOK Oy LKV Porvoo
Karri Ollila tarjoaa asiakkaille monenlaisia asuntoja ostettavaksi. Myytyjä niistä tulee hänen mielestään vasta, kun kaupat on tehty ja koteja, kun ostajat ovat tehneet niistä itselleen sellaisia.

Asuntoverkko on paikallinen ja riippumaton kiinteistönvälitysketju. Itä-Uudellamaalla sitä edustaa Porvoossa kotipesäänsä pitävä yrittäjä, LKV Karri Ollilan ISitOK Oy. Välityspalveluiden lisäksi yritys tarjoaa poikkeuksellisen kattavat arviointipalvelut. Välityspalveluista vastaa myyntipäällikkö Erkki Tuovinen.

– Käytämme paljon aikaamme ja osaamistamme kohteen oikean markkinahinnan selvittämiseen. Arvioinnin onnistuminen ja intohimoinen myyntityö ovat onnistuneen kaupan edellytykset. Näin on tapahtunut, kun vielä viisi vuotta kaupanteon jälkeen kaikki ovat tyytyväisiä, kuvaa auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA, Itä-Uudenmaan ainoa yleisauktorisoitu arvioija Karri Ollila.

Lisäksi Ollila on Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioija KHK. Koska hän on Suomen ainoa agronomi, jolla on AKA- ja KHK-auktorisoinnit, varsinkin vaativia maatilakohteita tulee arvioitavaksi ympäri Suomea.

Asuntoverkko välittää kohteita kaupunkiyksiöstä maa-, metsä- ja esimerkiksi hevostiloihin. Osaamista ja hyvä yhteistyöverkosto on myös uudisrakennuspuolella, samoin kuin ketjun sisällä.

Hyvällä pohjatyöllä vältetään riitoja

Karri Ollilalle on työssään tärkeää tietää mitä ja miten tekee. Välitettävissä kohteissa tehdään joko luotettava kosteusmittaus tai kuntokartoitus.

– Mitä nopeammin mahdolliset kielteiset asiat tulevat ilmi, sitä mukavampaa on kaikilla osapuolilla jatkossa. Kiinteistönvälittäjän työ on äärimmäisen tunneherkkää ja intiimiä, kun ollaan ihmisten kodeissa.

Asuntoverkko Porvoo käyttää kohteiden esittelyssä ilmoittelua netin lisäksi paikallisissa lehdissä, Maaseudun tulevaisuudessa ja toimialalehdissä.

– Kuvaamme kohteet esittelyteksteissä neutraalisti ilman laatuadjektiiveja. Tarvittaessa järjestämme vaikka siivouksen tai helikopterikuvauksen. Kaikkien tyytyväisyys on työmme perusedellytys. Jos asiakas ei ole tyytyväinen, hänellä on meillä mahdollisuus irtisanoa sopimus 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Yhteystiedot

Asuntoverkko/ISitOK Oy LKV
Papinkatu 19, 06100 Porvoo
Puh. 040 5353 567
porvoo@asuntoverkko.com
www.isitok.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä