Hyvää ruokaa ja herkullisia leivonnaisia

Hyvää ruokaa ja herkullisia leivonnaisia

3268
Pitopalvelu Pilke Pilkepuoti
Kokki Annika (vas.), monitoimiapulainen Joonas, yrittäjä Tiina ja leipuri Sirja vastaavat Pitopalvelu Pilkkeen laadukkaista herkuista ja iloisesta asiakaspalvelusta.

PilkePuodissa, pikkuisen piilossa keskellä Tapulikaupunkia, on tarjolla maukasta ruokaa sekä monenlaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Niitä on helppo napata mukaansa tai nauttia paikan päällä. Pitopalvelu Pilke auttaa puolestaan isompien tilaisuuksien tarjoiluiden loihtimisessa ja hoitaa ammattitaidolla vaikka koko juhlat.

PilkePuodin täysinäiset vitriinit nostavat veden kielelle. Toisella puolen ovat ihanat kakut ja piirakat valmiiksi paloiteltuna. Toisen puolen tuotteilla lähtee iso tai pieni nälkä. Siellä on ruoka-annoksia, salaatteja ja piiraita. Tuoreet pullat ja leivät koreissaan odottavat ottajaansa.

Arkipäivisin lounaslistalla on aina kolme vaihtoehtoa: keitto, ruokaisa salaatti sekä joku tuhdimpi annos lisäkesalaatin kera.

– Teemme kaiken alusta alkaen omassa keittiössämme. Näin varmistamme ruuan hyvän maun ja korkean laadun. Nettisivuiltamme löytyy ajankohtainen viikkolista, jossa on paljon vaihtelevuutta. Erilaisesta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja eihän tässä lähistöllä ole yhtään vastaavaa lounasravintolaa, toteaa Tiina Granlund.

Uusi yrittäjä puhkuu intoa

Tiina Granlund aloitti Pitopalvelu Pilken yrittäjänä marraskuussa 2015. Hän on valmistunut hiljattain kokiksi ja takana on yli 20-vuotinen ura kansainvälisen yrityksen markkinointi- ja myyntitehtävissä.

– Aika aikaa kutakin. Hyvään ruokaan liittyvä yrittäjyys on ollut haaveeni jo jonkin aikaa. Tässä palaset loksahtivat paikoilleen. Pitopalvelu Pilkkeellä on hyvä maine. Yritys on opittu tuntemaan laadusta ja täsmällisyydestä. Samat arvot ovat itselleni tärkeitä. Olen todella innostunut ja ensimmäiset viikot ovat näyttäneet, että valinta on ollut oikea.

Tiina Granlund lupaa jatkaa Pilkkeen hyviä perinteitä, mutta haluaa myös kehittää uusia ajatuksia. Hän tekee työtä esimerkiksi sen eteen, että puodin yhteyteen saataisiin lisää viihtyisää ruokailutilaa.

– Myös aukioloaikoja olemme valmiit tarkistamaan. Mehän tulemme tänne jo viimeistään aamukuudelta, joten ovet voisivat olla auki nykyistä aiemminkin. Silloin asiakkaat saisivat tästä aamukahvinsa tai lounaansa valmiiksi matkaan.

Pilkepuoti Pitopalvelu Pilke
Vitriinistä voi valita monenlaista herkkua.
Maistuu ja näyttää hyvältä

Paitsi makuun Pitopalvelu Pilken ammattilaiset kiinnittävät paljon huomiota myös tuotteiden näyttävyyteen ja esille panoon.

– Esimerkiksi voileipäkakkumme ovat todella kauniita, pyöreitä ja kakkumaisia. Suolaisia piiraita toimitetaan myös myyntiin marketteihin. Ne ovat todella suosittuja ja tarjolla on monia eri täytevaihtoehtoja. Toistaiseksi emme ole pystyneet toimittamaan niitä kysyntää vastaavasti, mutta tilanteeseen on tulossa apua uusien uunien myötä, yrittäjä lupaa.

Yhteistyötä tehdään myös joidenkin huippuammattilaisten kanssa. Esimerkiksi juusto-, mousse- ja kermatäytekakkuja Pilkkeeseen myyntiin toimittaa muun muassa Konditoria pH7.

Tilaustuotteita arkeen ja juhlaan

Pitopalvelu Pilkkeen noutomyynnistä saa tilaustuotteita niin arkeen kuin juhlaan muutaman päivän tilausajalla. Laaja tuotevalikoima hintoineen löytyy netistä, missä tilaus on näppärä tehdä saman tien.

Pitopalvelun kanssa on helppoa järjestää isotkin juhlat, sillä ammattilaiset osaavat antaa kivoja vinkkejä ja hoitavat haluttaessa kaiken alusta loppuun. Astiavuokrauksesta löytyvät täydelliset sarjat.

Joulun lähestyessä puodista löytyy myös lahjatavaroita sekä tilaustuotteina jouluherkkuja.

PilkePuoti palvelee ma–pe klo 9–17. Joulukuussa myymälä on avoinna myös lauantaisin klo 9–15.

Yhteystiedot

Pitopalvelu Pilke
Maatullinkuja 4
00750 Helsinki
Puh. 09 622 77888
posti@pitopalvelupilke.com
www.pitopalvelupilke.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä