Hyvää palvelua kotimaisesta optikkoliikkeestä

Hyvää palvelua kotimaisesta optikkoliikkeestä

2049
Herttoniemen Silmälasi
Heidi Jussila (vas.) ja Anne Jämsä ovat laillistettuja piilolinssioptikoita. Heidi Jussilalla on myös lisäkoulutus työnäkemiseen.

Herttoniemen Silmälasin optikoilla on pitkä kokemus Herttoniemen alueen asiakkaiden palvelemisesta. Yrittäjinä he ovat toimineet nyt neljä ja puoli vuotta ja ovat saaneet erityisesti kiitosta asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta sekä monipuolisesta kehysvalikoimasta. Laadukas työ ja tuotteet, ystävällinen, osaava palvelu ja nopeat toimitusajat sekä viehättävät puitteet ovat kasvattaneet asiakasjoukkoa tasaiseen tahtiin.

– Erityisesti olemme saaneet kiitosta monipuolisesta kehysvalikoimastamme; mm. kapeakasvoiset löytävät meiltä useita kehysvaihtoehtoja. Huippubrändien lisäksi tarjolla on aina myös edullisia vaihtoehtoja, sekä kehysmerkkejä, joita ei isoista ketjuliikkeistä löydy, kertovat optikot Heidi Jussila ja Anne Jämsä.

Uusia malleja koko ajan

Kehysvalikoimaa täydennetään jatkuvasti ja monilta valmistajilta saadaan tarvittaessa näytille asiakkaan toivomusten mukaisesti erilaisia vaihtoehtoja. Jokaiselle pyritään löytämään omaan persoonaan sopivin kehys ja linssivalinnassa kiinnitetään huomiota asiakkaan näkötarpeisiin.

– Koska emme kuulu mihinkään ketjuun, voimme valita tuotteemme vapaasti. Kehyksiä löytyykin laidasta laitaan. Huippu-brändeistä on mukana esim. Vera Wang, Marimekko ja Face a Face. Otimme tänä vuonna linssivalikoimaamme kotimaiset huippulaadukkaat Piiloset-linssit luotettavien Hoya- ja Essilor-tuotteiden lisäksi, optikot kertovat.

– Kehysmallit ovat edelleen melko kookkaita. Tyypillistä ovat pyöreähköt muodot ja kapeat, kehyksen yläosasta lähtevät aisat.

Kehysmateriaaleista muovi on edelleenkin metallia hiukan suositumpi. Vaihtoehtoja on kuitenkin paljon ja niistä varmasti löytyy sopivin omien mieltymysten mukaisesti.

Aurinkolasivalikoima on nyt runsaimmillaan. Malleja löytyy niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Lähes kaikkiin malleihin saa linssit omilla vahvuuksilla, tarvittaessa myös polarisoituna. Ne ovat paikallaan esimerkiksi vesillä liikuttaessa. Myös tummuvat linssit ovat hyvä vaihtoehto.

Oma paja on luksusta

Herttoniemen Silmälasissa on oma hiontapaja tarvittavine laitteineen. Pääosa silmälaseista valmistetaan itse. Se mahdollistaa huolella valmistettujen lasien lisäksi todella nopeat toimitukset. Yksiteholasit saa jopa samana päivänä, eikä monitehojakaan tarvitse odottaa kuin vajaa pari viikkoa.

– Teemme myös korjauksia, joita monissa liikkeissä ei enää tehdä. Usein se onnistuu odottaessa. Meille korjaustyö on arvokas osa ammattitaitoamme. Olemme pelastaneet monet lasit ja monta asiakasta pahastakin pulasta. Esimerkiksi kehyksen rikkoutuessa on mahdollista hioa vanhat linssit uuteen kehykseen. Voimme tilata ja valmistaa linssit myös asiakkaan omaan kehykseen, kehyksen kunto ratkaisee kannattako sitä käyttää uudelleen.

Piilolinssejä löytyy liikkeen varastosta aina pieni erä. Sekä kertakäyttö- että kuukausilinssejä on siis mahdollista saada mukaan saman tien.

Näyttöpäätelasien määritys ja valmistaminen samoin kuin työsuojalasien toimitus kuuluu myös liikkeen palveluun.

Optikkopalveluja täydentää liikkeessä vastaanottoa pitävä kokenut silmälääkäri Reijo Ahonen. Ajan hänelle saa yleensä nopeasti.

Liike palvelee ma–pe klo 9.30–17.30, la 10–14 ja joustavasti sopimuksen mukaan. Kesälauantait se on suljettu. Opiskelijoille myönnetään erikoisalennus.

Yhteystiedot

Herttoniemen Silmälasi
Hiihtäjäntie 1
00810 Helsinki
Puh. 010 235 1919
www.herttoniemensilmalasi.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä