Hyvää hiuksille, kasvoille ja koko keholle

Hyvää hiuksille, kasvoille ja koko keholle

3428
Salon Capill Nina
Salon Capill Ninassa on taitava tiimi, viihtyisät puitteet ja aina tuoretta kahvia. Tiimi vasemmalta oikealle Nina Felixson, Emmi Lindgren, Raili Palmulaakso ja Jhoanna Linkojoki.

Onpa toiveenasi hyvä hiustenleikkaus, piristävä värjäys, kestävät kiharat tai kaunis kampaus Salon Capill Ninasta saat kaiken tarvitsemasi. Lisäksi pääset pian nauttimaan erilaisista kauneus- ja hyvinvointihoidoista.

Salon Capill Ninan ammatti- ja kielitaitoinen kampaamotiimi taitaa hiustenhoidon perusteet, tuntee uusimmat trendit ja osaa soveltaa niitä niin, että asiakas kokee olevansa muodikas omalla persoonallisella tyylillään.
– Emme tuputa omia ajatuksiamme, mutta koetamme olla luovia. Seuraamme muotia ja käymme paljon erilaisissa koulutuksissa. Niissä saatuja tietoja ja taitoja tarjoamme mielellämme sovellettuina omille asiakkaillemme. Useimmat asiakkaat ovat siitä todella mielissään ja samalla kehitymme ja motivoidumme itsekin työssämme, ammattilaiset kertovat.

”Eniten teemme leikkauksia
ja värjäyksiä, mutta me kaikki
hallitsemme myös rullauksen
taidon ja teemme myös permanentteja.”

Salon Capill Nina on palvellut asiakkaita samalla hyvällä paikalla Herttoniemessä kahdeksan vuotta. Liikkeeseen pääsee myös pyörätuolilla. Yrittäjänä parturi-kampaaja Nina Felixsonilla on jo 23 vuoden kokemus. Hän palvelee asiakkaita myös ruotsiksi.

Parturi-kampaajista Raili Palmulaakso taitaa suomen lisäksi viron ja englannin kielen, Emmi Lindgren suomen ja englannin. Molemmilla on jo useamman vuoden monipuolinen työkokemus. Tiimin vahvistajana aloittaa juhannuksen jälkeen suomea, espanjaa, englantia sekä vähän italiaa ja portugalia taitava kosmetologi Jhoanna Linkojoki.

Permanenteista lettikampauksiin

Salon Capill Ninassa kaikki parturi-kampaajat palvelevat naisia, miehiä ja lapsia aamusta pitkälle iltaan ja myös lauantaisin. He tekevät sovittaessa myös kotikäyntejä.
– Eniten teemme leikkauksia ja värjäyksiä, mutta me kaikki hallitsemme myös rullauksen taidon ja teemme permanentteja monen vuoden kokemuksella. Meiltä syntyy myös kauniita kampauksia. Varsinkin Raili ja Emmi ovat todella taitavia liittämään kampauksiin myös upeita letityksiä, Nina kehuu.

Ammattilaiset muistuttavat, että kotihoito on hiusten hyvinvoinnin kannalta todella tärkeää. Liikkeestä löytyy hyvä valikoima tunnettuja kansainvälisiä KMS Californian ja Schwarzkopfin tuotteita. Kotimaista laatua edustaa tuoksuton ja väriaineeton Sim.

Salon Capill Nina palvelee ma–pe 9–19 ja la 9–15. Keskikesällä toimitaan supistetuin ajoin.

Kauneutta ja hyvinvointia

Jhoanna Linkojoki Salon Capill NinaJhoanna Linkojoki odottaa innolla oman yritystoiminnan aloittamista. Hän on kotoisin Kolumbiasta ja asunut Suomessa 8,5 vuotta. Monipuolista työkokemusta kosmetologina hänellä on kummastakin maasta yhteensä kymmenen vuotta.
– Kolumbiassa tehdään paljon enemmän hoitoja kuin Suomessa. Kiva, että niiden suosio on täälläkin kasvanut. Se auttaa meitä kosmetologeja kehittymään ammatissamme, mikä minulle on todella tärkeää.

Jhoanna kertoo rakastuneensa kauneudenhoitoalaan jo pienenä, koska hän näki äitinsä aina laitettuna ja on kasvanut kulttuurissa, jossa ulkonäköä ja kauneutta vaalitaan joka päivä.
– Minua kiinnostaa kaikki hyvinvointiin liittyvä. Uskon, että hyvä ruokavalio, elämänasenne ja mielen sekä kehon yhteys näkyvät ulospäin myös ihossa. Haluan koko sielustani tarjota asiakkailleni sydämellistä palvelua ja ohjata heitä hoitamaan ihoaan kokonaisvaltaisesti.

Yhteystiedot

Salon Capill Nina
Hitsaajankatu 15
00810 Helsinki
Puh 09 755 3099
Käytössä myös nettiajanvaraus
www.saloncapill.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä