Hyvä pankkisuhde kestää läpi elämän

Hyvä pankkisuhde kestää läpi elämän

1492
Nordea Myyrmäki
Konttorinjohtaja Heidi Tatarinova vastaa Nordea Myyrmäen pohjakerroksen ja konttorinjohtaja Jarkko Saarvo kolmannen kerroksen konttorin toiminnasta.

Nordealla on kauppakeskus Myyrmannissa kaksi konttoria. Niistä löytyy vahvaa osaamista kaikissa henkilöasiakkaan elinkaaren varrella eteen tulevissa pankki- ja talousasioissa. Ammattilaiset auttavat myös mielellään verkko- ja mobiiliasiointivaihtoehtojen käyttöönotossa.

Myyrmannin pohjakerroksen Nordean konttorista löytyvät henkilöasiakkaiden päivittäispalvelut, kuten kortti- ja säästämisasiat sekä kulutusluotot. Asiakkaita palvellaan sekä ajanvarauksella että ilman.

Kauppakeskuksen kolmannen kerroksen konttorissa henkilökohtaiset pankkineuvojat palvelevat asiakkaita ajanvarauksella esimerkiksi laina- ja säästämisasioissa. Sieltä löytyvät myös varainhoito- ja lakimiespalvelut.

Lisäksi asiakkaiden käytössä ovat kaikki maksamisen palvelut, erilaiset automaatit ja verkkopankkipääte. Käteistä voi nostaa kortilla myös kauppamatkalla, esimerkiksi K-Citymarketin kassalla.

Nuorena on hyvä aloittaa

Ensimmäinen askel pienen ihmisen pankkitiellä otetaan yleensä lapsen tilin avaamisella. Nordea lahjoittaa tilille pesämunaksi 20 euroa. Saman summan pankki lahjoittaa myös, kun lapselle tehdään ensimmäinen rahastosäästö- tai tavoitesäästösopimus.

Noin kymmenvuotiaana nuoren on mahdollista saada oma Visa Electron -kortti ja aloittaa turvallisen korttimaksamisen harjoittelu. 15-vuotiaana voi saada omat pankkitunnukset.

Nordean Check-in-asiakkuus on 18–28-vuotiaille tarkoitettu etuohjelma, jonka myötä nuori saa erinomaisen startin oman taloutensa hoitoon sekä monia tuntuvia hintaetuja Nordean pankki- ja vakuutuspalveluista. Täysi-ikäisyyden kynnyksellä ajankohtaiseksi saattavat tulla myös ASP-tilin avaaminen ensiasuntoon säästämistä varten sekä opintolainan hakeminen.

Keskittäminen tuo etuja

Mitä enemmän asiakas keskittää pankkiasiointiaan Nordeaan, sitä enemmän etuja hän saa. Avainasiakkaana saa esimerkiksi käyttöönsä koko maanlaajuisen pankkineuvojaverkoston. Neuvojan kanssa on helppo hoitaa muun muassa säästämiseen ja asumiseen liittyvät pankkiasiat joko konttorissa tai mukavasti verkkotapaamisena vaikka kotisohvalta käsin. Lisäksi useat päivittäiset palvelut ovat maksuttomia.

Kun varallisuutta kertyy vähän enemmän, asiakas pääsee hyötymään Premium-asiakkuuden tuomista eduista ja palveluista. Premium Banking on osa Nordean varallisuudenhoitokokonaisuutta. Asiakas saa oman varainhoitajan ja hänellä on käytössään pankkilakimiehen palvelut. Hänellä on myös mahdollisuus teettää Varallisuus 360 -suunnitelma, jossa otetaan huomioon koko asiakkaan elinkaari ja varallisuus vakuutus- ja laina-asioista eläköitymiseen ja perintösuunnitteluun asti.

Asiakkaan tunteminen on kaikkien etu

Pankkitoiminta perustuu luottamukseen, joka muodostuu hyvästä palvelusta, asiakkaan tuntemisesta ja kokonaisvaltaisista ratkaisuista. Kun asiakkaalle halutaan tarjota aina juuri hänelle sopivat ratkaisut, on asiakastapaamisissa tarpeen selvittää monia asiakkaan elämäntilanteeseen ja varallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Asiakkaan tunteminen on myös turvallisuusasia. Pankeilla on siihen lakisääteinenkin velvoite.

Verkkotapaaminen missä vain

Konttorin tai verkko- ja mobiilipankin vaihtoehtona voi Nordeassa hoitaa pankkiasioita myös verkkotapaamisessa paikasta riippumatta. Palveluajat ovat joustavat ja asiakasystävälliset, arkisin kello 8–20, lauantaisin 10–16.

Lauantaikin on pankkipäivä

Vantaalla Flamingon konttorissa kuten joissakin muissakin Nordean konttoreissa ympäri maata on mahdollisuus asioida myös lauantaisin kello 10–16 ajanvarauksella tai ilman.

Yhteystiedot

Nordea Myyrmäki
Iskoskuja 3 (Kauppakeskus Myyrmanni), P-kerros ja 3. krs
01600 Vantaa
Avoinna 10–16.30 tai sopimuksen mukaan
Nordea 24/7 puh. 0200 3000 (paikallispuhelun hinta; asiakaspalvelu, neuvonta sekä ajanvaraukset konttoriin ja verkkotapaamiseen)

Nordea Yrityspalvelu
Puh. 0200 2121 (pvm/mpm)
www.nordea.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä