Huom! Porvoolla vahva kasvuvauhti

Huom! Porvoolla vahva kasvuvauhti

1513
Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy Porvoo
Nina Lång ja Stefan Bergdahl toivovat, että Hyvä Välitystapa -ohjeiston kolmas versio kuuluisi jokaisen kiinteistönvälitysalan ammattilaisen työkaluksi. Se lisäisi alan arvostusta ja vähentäisi asiakkaiden hämmennystä.

Huom! Porvoon ensimmäinen toimintavuosi on takana. Se osoitti, että kun työtä tehdään tehokkaasti, vahvasti sitoutuen ja asiakkaan toiveita ja tunteita tulkiten, kauppa käy ja tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvaa luonnostaan.

Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy:n sijoittuminen Porvoon Kuninkaanportin alueelle on liikenteellisesti loistopaikka. Kun yrityksen toimintaalue on rajaamaton ja ulottuu pääosin Espoosta Loviisaan, liikennöinti sujuu näppärästi. Toimipaikan pihasta löytyy myös aina vapaata pysäköintitilaa niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Vaikka toimipiste on näinkin uusi, useilla sen ammattilaisilla on vuosien kokemus kiinteistönvälitystyöstä, niin myös yrittäjillä, Nina Långilla ja Stefan Bergdahlilla. Kahden ihmisen toimistosta on vuodessa kasvanut kymmenen ammattilaisen yritys, joka on kasvamassa edelleen uusien rekrytointien myötä. Uusia LKV-tutkintojakin on ehditty suorittaa työn ohessa.

Välittäjät asuvat eri puolilla aluetta, joten paikallistuntemus on vahvaa ja sitä jaetaan tehokkaasti työkaverien kesken.

Huom! Porvoo
Osa Huom! | Uudenmaan Laatuvälityksen kasvavasta joukosta ehti piipahtaa työpaikkansa aurinkoisella pihamaalla.
Ammattitaidolla ja tunteella

Uudenmaan Laatuvälityksen toimialueella on paljon erilaisia koteja ja kiinteistöjä kerrostaloyksiöstä arvokiinteistöihin, maaseudun tiloihin ja saarikiinteistöihin.

– Hintataso on Itä-Uudellamaalla kohtuullinen, varsinkin jos vertailukohteena on Helsinki. Esimerkiksi jollain Kruununhaan kaksion hinnalla saa täältä 2000-luvun omakotitalon. Yrityksemme on hyvä paikka sellaiselle, joka haluaa todella oppia kaiken mahdollisen kiinteistönvälitysbisneksestä. Työ on kovaa, mutta palkitsevaa. Glamouria on turha etsiä, nauravat yrittäjät.

Huomissa tehdään työtä kokonaisvaltaisesti ja vahvalla tunteella. Jokainen asiakas kuuluu sille välittäjälle, kenet hän haluaa luottohenkilökseen. Jokainen välittäjä työskentelee yrittäjämäisesti, vaikka työssä hyödynnetään ketjun hyviä työkaluja sekä noin 200 ammattilaisen osaamista ja yhteyksiä.

Tähdet tuikkivat

Jokainen välittäjä on omanlaisensa, mutta niin ovat asiakkaatkin. Kun kemiat kohtaavat, syntyy hedelmällistä yhteistyötä ja hyvä lopputulos.

– Meillä panostetaan laatuun. Siihen kuuluvat muun muassa korkeatasoiset kuvat sekä virtuaaliset 3D-esittelyt ja kopterikuvaukset sen mukaan, mitä asiakkaan kanssa sovitaan.

Huom! otti ensimmäisenä kiinteistönvälitysyrityksenä käyttöön välittäjien tähtiluokituksen vuonna 2013.

– Asiakas voi tutustua aitoihin palautteisiin välittäjää valitessaan. Tähtimäärät ovat huikeita ja tärkeitä. Tiedämme hyvin, että kun asiakas on tyytyväinen, hän palaa meille ja suosittelee meitä ystävilleen, yrittäjät toteavat.

Yhteystiedot

Huom! | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Tekniikankaari 1
06100 Porvoo
Puh. 010 315 7157
porvoo@huom.fi
www.huom.fi/porvoo

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä