Huolellista ennakoivaa hammashoitoa

Huolellista ennakoivaa hammashoitoa

2976
Läkkitorin hammaslääkäriasema Leppävaara Espoo
Hammaslääkärit Hana Leino Pastrnakova (vas.) ja Anne Rajakaski sekä vastaanottotyöntekijä Jaana Huotari iloitsevat Läkkitorin hammaslääkäriaseman uusista raikkaista vastaanottotiloista.

Läkkitorin hammaslääkäriasema löytyy nyt Leppävaaran Panorama Towerin huipulta. Uusissa tiloissa kolmekymmentä vuotta toimineella yksityisellä hammaslääkäriasemalla on mahdollisuus tarjota perushammashoidon lisäksi entistä laajemmat erikoispalvelut.

Läkkitorin hammaslääkäriasemalla on aina ajateltu hammashoitoa kokonaisuutena ja syvennytty jokaisen potilaan tilanteeseen yksilöllisesti ja pitkäjänteisesti. Suun ja hampaiden terveydellä onkin laajat yhteydet ihmisen elämän laatuun ja hyvinvointiin. Kokonaan uusituissa tiloissa uudella näköalapaikalla hammashoito sujuu entistäkin mukavammin.

– Kun asiakas tulee hoitoon ajoissa ja säännöllisesti, hampaat pystytään pitämään hyvässä kunnossa. Silloin ei tule yhtäkkiä ikäviä yllätyksiä eikä tarvitse sammuttaa tulipaloja, toteaa hammaslääkäri Hana Leino Pastrnakova.

Perushammashoidon kaikkien osa-alueiden lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat nyt myös iensairauksien ja hammaskirurgian palvelut, implantit, keinojuuret ja kirurgiset hampaan poistot. Hammaslääkäriasemalla työskentelee kymmenen hammaslääkäriä, viisi suuhygienistiä, kahdeksan hammashoitajaa ja kaksi vastaanottotyöntekijää.

– Yhteistyö eri ammattiryhmien kesken on meillä todella tiivistä ja kaikki käymme säännöllisesti erilaisissa koulutuksissa ammattitaidon ylläpitämiseksi ja uusimman tiedon saamiseksi omalta osaamis- ja kiinnostusalueeltamme. Se takaa onnistumisen vaativimmissakin töissä, kertoo vastaava suuhygienisti Sanna Räsänen.

Tuttu henkilöstö luo turvallisen ilmapiirin

Kokemuksesta hammaslääkäriasemalla tiedetään, että kivun ja pelon tunteminen on hyvin yksilöllistä, mikä pitää ottaa huomioon hoitotilanteessa. Rentouttamiseen on mahdollista käyttää esimerkiksi akupunktiota.

– Potilaan luottamuksen saavuttaminen on meille ykkösasia. Tutut kasvot rauhoittavat. Onnistuminen työssä tuo tyytyväisiä asiakkaita ja palkitsee tekijänsä, toteaa hammaslääkäri Anne Rajakaski.

Käytössä uusimmat menetelmät ja laitteet

Hampaiden hoidossa on nykyisin mahdollisuus tutkia ja tehdä paljon enemmän kuin ennen.

– Ihmiset haluavat pitää omat hampaansa mahdollisimman pitkään. Meidän tehtävämme on auttaa niiden pysymistä mahdollisimman hyvässä kunnossa. Onneksi olemme saaneet avuksemme monia uusia menetelmiä ja laitteita, kertovat hammaslääkärit.

Esimerkiksi Cerec -keraamisella paikkausmenetelmällä saadaan kaunis ja kestävä lopputulos yhdellä käyntikerralla usein reilussa tunnissa.

– T-Scan taas auttaa visualisoimaan asiakkaalle helposti hänen tilanteensa; hampaisiin kohdistuvan rasituksen ja virheellisestä purennasta mahdollisesti aiheutuvat vaivat. Teemme esteettistä hammashoitoa, jossa toimiva purenta ja kaunis ulkonäkö ovat sopusoinnussa keskenään. Joskus pienikin muutos voi parantaa ulkonäköä ja purennan toimintaa. Tarvittaessa teemme yhteistyötä fysioterapeutin kanssa purentavaivojen hoitamiseksi.

Hammaslääkäriasema tekee myös yhteistyötä unilääketieteeseen erikoistuneen tutkimuskeskus Vitalmedin kanssa uniapnean hoidossa. Uniapneakiskohoito on siinä yksi vaihtoehto.

Läkkitorin hammaslääkäriasema palvelee ma-to klo 8-20, pe 8-14:30. Käytössä on myös aina nettiajanvaraus, joka löytyy www.ldc.fi sivuilta.

Yhteystiedot

Läkkitorin hammaslääkäriasema
Panorama Tower, Leppävaara
Hevosenkenkä 3, 7. krs
02600 Espoo
Puh. 09 512 3500
www.ldc.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä