HS-Autopalvelu nyt myös Tammistossa

HS-Autopalvelu nyt myös Tammistossa

1575
HS-Autopalvelu
HS-Autopalvelulla on pitkät perinteet autojen huoltopalveluista sekä tarvikkeiden myynnistä. Huollon ajaksi voi HS-Autopalvelusta varata käyttöönsä sijaisauton tai sijaisjopon.

HS-Autopalvelussa tehdään kaikkien henkilö- ja pakettiautomerkkien ja mallien määräaikaishuollot sekä muut huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla alan uusinta tekniikkaa hyödyntäen. AD-autokorjaamoketjuun kuuluvan yrityksen kolmas toimipiste avattiin kesällä Vantaan Tammistoon.

HS-Autopalvelun täyden palvelun korjaamotilat AD VaraosaMaailman Vantaan kiinteistössä hohtavat uutuuttaan. Samassa paikassa aiemmin toimineen AD Autokorjaamo Sunin tilat on uudistettu täysin entisen yrittäjän jäätyä eläkkeelle.

– Moni asiakas on hieraissut silmiään hämmästyksestä. Entisestä ei ole tietoakaan. Meillä on myös erillinen asiakastila, jossa voi odottaa vaikka pikakorjauksen ajan. Modernia on myös tekniikka, kuten vikakoodien lukulaitteet ja nelipyöräsuuntaukset 3D-kameratekniikalla, kertoo Kai Heikkilä. Hän toimii yhdessä Marko Saleniuksen kanssa HS-Autopalvelun yrittäjänä.

HS-Autopalvelulla on pitkät perinteet autojen huoltopalveluista sekä tarvikkeiden myynnistä. Espoon Kilossa on toimittu kaksikymmentä vuotta. Klaukkalan toimipiste avattiin vajaa kaksi vuotta sitten.

Auto kerralla kuntoon

HS-Autopalvelun toimintaperiaatteena on saada auto kerralla kuntoon.

– Oman tekemisen pitää puhua puolestaan. Totta kai joskus ammattilaisellekin sattuu virheitä. Ne pitää tunnustaa ja hoitaa asiat kuntoon asiallisesti. Osaavaa työvoimaa ei ole ihan helppo löytää. Teemme yhteistyötä koulujen kanssa ja koulutamme paljon itsekin, Kai Heikkilä kertoo.

Tammistossa on neljä nosturipaikkaa ja siellä työskentelee työnjohtajan johdolla kolme asentajaa. Yhteensä HS-Autopalvelu työllistää lähes kaksikymmentä ammattilaista.

Tammiston korjaamolle saa tällä hetkellä korjaus- tai huoltoajan suhteellisen nopeasti muutaman päivän odotuksella. Pieniä töitä, kuten Mobil 1 Express -pikaöljynvaihto, voidaan tehdä odottaessa. Kun varaosat saadaan samasta talosta, ei niiden odotteluunkaan kulu turhaa aikaa. Työlle annetaan 24 kuukauden takuu.

Tarkista syksyn pimetessä:
– Valot
– Pyyhkijän sulat
– Renkaat

AD-etuja asiakkaalle

AD on Suomen ja koko Euroopan suurin autokorjaamoketju. Ketjun kansainvälinen 24 kuukauden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden, raaka-aineiden tai valmistusvikojen osalta.

AD-Ajoturva toimii yhdessä Falk-hinauspalveluketjun kanssa tarjoten 39 euron vuosimaksulla kokonaispalvelun huolettomuutta kaipaavalle autoilijalle. AD-Ajoturva auttaa asiakasta maksutta 24/7. Ajoturvan kautta hoituvat auton hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeitten mukaan EUmaissa.

Asiakkaiden käytettävissä on myös ADErämaksu, jolla saa 30 päivää korotonta maksuaikaa.

HS-Autopalvelu palvelee arkisin kello 7.30–16.30.

HS AutopalveluDEFA-asennukset
ammattitaidolla ja
kokemuksella

Asennuksen yhteydessä Termini 1400W -sisätilalämmitin. Pyydä tarjous DEFA-tuotteista asennettuina autoosi!

AD-autokorjaamoMobil1E
Yhteystiedot

HS-Autopalvelu
Vantaa Tammisto
Tammiston Kauppatie 37
01510 Vantaa
Puh. 09 694 1493
vantaa@hsautopalvelu.fi
www.hsautopalvelu.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä