Hiusgalleria Salon Elizasta kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Hiusgalleria Salon Elizasta kauniit ja hyvinvoivat hiukset

2497
Hiusgalleria Salon Eliza
Malin Kajander on kokenut kampaaja, joka huomioi työssään sekä hiusten että koko ihmisen hyvinvoinnin. Kuva: Paola Dadda. Teksti: Marika Heinänen

Hiusgalleria Salon Eliza on kampaamo, jonne on ilo astua sisään. Ovesta avautuu Porvoon empire-kaupunginosan tyylistä inspiroitunut upea kampaamomaailma, jossa sinut ottavat vastaan iloiset hiusalan ammattilaiset. Salon Elizan kampaajat palvelevat sinua aina kiireettömästi ja tarpeitasi kuunnellen. Heille on tärkeää huolehtia kokonaisvaltaisesti kauneudestasi ja hyvinvoinnistasi sekä antaa sinulle rentouttava hetki arjen keskellä. Näin Salon Elizassa on toimittu jo 35 vuoden ajan. Tänä päivänä liikettä pyörittää kolmannen sukupolven kampaaja Malin Kajander.

Hiukset ja luonto kiittävät

Kantavana voimana Salon Elizassa on kestävän kauneuden filosofia, joka näkyy ekologisina ja eettisinä valintoina kaikessa toiminnassa. Pääsarjana kampaamossa on italialainen kampaamomerkki Davines, jonka pääkouluttajana Malin Kajander toimii Suomessa. Davines on Salon Elizan tavoin ekologisuuteen ja eettisyyteen panostava perheyritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia luontoa ja ihmistä kunnioittavia hiustenhoitotuotteita. Meikkauksissa käytetään Australiassa kehitettyä luomusertifioitua Zuii make-up ammattimerkkisarjaa.

Iloiset kampaajat ovat paikalla sinua varten

Salon Elizassa työskentelee neljä ammattitaitoista kampaajaa, joista kaikki ovat myös ekokampaajia. Ekokampaajapalveluiden lisäksi Salon Elizassa käytetään myös perinteisimpiä, tosin ammoniakittomia ja hellävaraisempia aineita kuin aivan perinteisessä kampaamossa. Salon Elizaan tullaan aina töihin hyvällä fiiliksellä sinua varten. Tervetuloa Salon Elizan kauniiseen kampaamomaailmaan!

PS. Oletko kampaaja? Etsitkö töitä? Salon Eliza etsii tiimiinsä kampaajaa. Ota yhteyttä, jos etsit työpaikkaa, jossa tehdään hiuksia suurella sydämellä hyvässä työilmapiirissä. Ekokampaajan koulutus ei ole välttämätön.

Yhteystiedot

Hiusgalleria Salon Eliza
Rauhankatu 23, 06100 Porvoo
Puh. 019 668 666
info@saloneliza.com
www.saloneliza.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä