Hinaus- ja tiepalvelua vuorokauden ympäri

Hinaus- ja tiepalvelua vuorokauden ympäri

3346
Hinausautokeskus

Tien poskeen ei tarvitse jäädä. Hinausautokeskus vaihtaa renkaat ja akun tien päällä ja auttaa auton hinauksessa myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Hinausautokeskuksella saattaa olla kiireisinä päivinä yli sata keikkaa. Vilkasta on erityisesti talvella ja kesällä, kun ihmiset liikkuvat paljon. Kun tulee tarpeeksi pakkasta, akku saattaa kyykähtää ja tulee käynnistysongelmia, kuvailee markkinointipäällikkö Sami Sipilä Hinausautokeskuksesta.

Usein talvi yllättää autoilijan. Jos pakkanen yhtäkkiä nousee, dieselautoissa kesädiesel voi jäätyä, jolloin se joudutaan imemään pois tankista.

Jos akku on rikki, se vaihdetaan uuteen tien päällä. Joskus autoilija pääsee jatkamaan matkaa, kun akkuun annetaan virtaa. Akkua ei koskaan vaihdeta suin päin, vaan sen kunto testataan aina. Päivittäin tulee tilanteita, joissa akkuja joudutaan vaihtamaan.

Yrityksen tiepalveluun kuuluvat lisäksi renkaan vaihto ja paikkaus sekä lukkiutuneiden autonovien avaaminen. Nopeimmillaan tiepalvelu ehtii apuun jo puolessa tunnissa. Se palvelee pääkaupunkiseudulla myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Autojen hinausta pahoistakin paikoista

Joskus matka voi katketa onnettomuuden, ulosajon, teknisen vian tai jopa ilkivallan takia. Yrityksellä on noin 15 hinausautoa, joilla niin henkilöautot, moottoripyörät ja mopot kuin linja- ja kuorma-autot sekä pakettiautot saadaan hinattua ja vinssattua vaikeistakin paikoista, kuten kaiteen päältä. Kolarin sattuessa auto toimitetaan korjaamolle tai jos sitä ei kannata enää korjata, autovahinkokeskukseen. Pääsemme useisiin autokorjaamoihin myös niiden kiinni ollessa ja auto saadaan heti turvaan.

Hinausautokeskus tekee myös konekuljetuksia konevuokraamoille ja kiinteistöhuolloille. Jos esimerkiksi lumiaura hajoaa kerrostalonpihaan, se saadaan nopeasti sieltä pois, kertoo Sipilä.

Yritys on ainoa pääkaupunkiseudulla toimiva Autoliiton hinausyhteistyökumppani. Keikkoja tuleekin paljon sieltä. Auton hinauksesta saa usein korvausta vakuutusyhtiöstä.

Perheyritys on aina valmiina auttamaan
Hinausautokeskus Sami Sipilä
Olemme aina valmiita auttamaan, toteaa Sami Sipilä.

Hinausautokeskus on vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka toimii jo kolmannessa sukupolvessa. Asiakkaiden palvelu on ykkösasia, yrittäjien työpäivä päättyy vasta sitten, kun kaikki työt on tehty. Samin lisäksi yrityksen kolmatta sukupolvea edustavat veljet Tomi ja Joni. Omistajina toimivat vanhemmat Mikko ja Lisbet Sipilä.

Hinausautokeskus noutaa maksuttomasti myös romutettavia autoja pääkaupunkiseudulla. Romuauto toimitetaan Kuusakoski Oy:lle, jossa siitä erotetaan metallit, lasit ja muovit kierrätykseen. Noudon voi tilata netin kautta tai puhelimitse.

Moni ei usko tarvitsevansa hinaus- tai tiepalvelua. Siksi numero kannattaakin tallettaa kännykkään. Tien päällä tilanteet tulevat aina yllättäen. Olemme aina valmiita auttamaan, muistuttaa Sipilä.

 

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy
Juhtatie 2
00750 Helsinki
Puh. 09 – 350 8550

Päivystys 24 tuntia
asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

www.hinausautokeskus.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä