Helppoutta ja varmuutta kodinvaihtajalle

Helppoutta ja varmuutta kodinvaihtajalle

1492
Kiinteistömaailma Herttoniemi
Yhteisten tavoitteiden eteen työskentely motivoi. Yhdessä tehden saadaan hyviä tuloksia ja yhteistyö luo hyvää tunnelmaa. (Kuvasta puuttuu Osmo Turunen.)

Kiinteistömaailma Herttoniemessä on tehty onnistuneita asuntokauppoja jo 16 vuotta. Osoituksena hyvästä työstä kokeneiden välittäjien saama asiakaspalaute on jatkuvasti erinomaista ja koko ketjun parhaita. Suositusten kautta yritys saa paljon uusia asiakkaita ja rakennusliikkeiltä myyntiin uudiskohteita.

Kiinteistömaailman slogan ”Helpoin tapa ostaa – varmin tapa myydä” on Kiinteistömaailma Herttoniemen yrittäjän Carita Piipon mielestä osoitettavissa mainiosti toteen. Asuntomyymälänsä omaan tunnuslauseeseen ”Me välitämme sinusta – intohimonamme onnistunut asuntokauppa” ammattilaiset tiivistävät vielä syvemmin omat ajatuksensa.

– Mietimme koko ajan yhdessä tapoja parantaa asiakastyytyväisyyttämme entisestään. Ketju tukee meitä vahvasti tuomalla käyttöön uusia ja ainutlaatuisia keinoja ja välineitä. Sellainen on esimerkiksi uusi hinnoittelukoneemme. Se auttaa valtavasti, koska se tuo mukaan arvioon monia hintaan vaikuttavia yksityiskohtia, jotka jäävät helposti liian vähälle huomiolle. Asunnon myyntihinta vaikuttaa merkittävästi asunnon kiinnostavuuteen ja myyntiajan pituuteen. Siksi on tärkeää määritellä hinta kerralla oikein.

Carita Piippo muistuttaa, että Kiinteistömaailma toi alalle videoesittelyt ja Tarjouskaupan.

– Videot ovat iso parannus. Myyjälle ne mahdollistavat asunnon esittelyt vaivattomasti 24/7 ja ostaja pääsee asuntoesittelyyn koska vain, vaikka omalla kotisohvallaan. Tarjouskaupassa rikkoutuu pian 30 000 kaupan raja. Se on avoin ja reilu kauppatapa, joka lisäksi tutkimusten mukaan lyhentää myyntiaikaa noin kaksi viikkoa. Myös yhteismyynti on tärkeä menestystekijämme. Vahvuutemme on tehokas myyntiverkosto, joka saattaa yhteen myyjät ja ostajat.

Ihmiset antavat työlle sisällön ja arvon

Ihmiset, niin asiakkaat kuin Kiinteistömaailman koko osaava ja innostunut välittäjäjoukko, ovat yrittäjän mielestä ylivertaisesti koko työn perusta ja tärkein onnistumisten mahdollistaja.

– Omasta henkilöstöstäni olen todella iloinen ja ylpeä. Lähes jokaisella, myös uudella sihteerillämme, on LKV-pätevyys, he ovat innostuneita työstään ja toimineet alueella pitkään. Kokemus tuo luottamusta ja varmuutta. Tiedämme, että osaamme palvella asiakkaita erittäin hyvin ja henkilökohtaisesti, nopeasti ja myös epätavallisiin aikoihin.

Kauppa käy alueella

Kiinteistömaailma Herttoniemi-Viikin alueella on hyvin monenlaisia koteja pienistä kerrostalokodeista suuriin kiinteistöihin. Carita Piipon mukaan alueella vaihdetaan koteja tarpeen mukaan, joten asuntokauppaa käydään vilkkaasti vuodenajasta riippumatta.

– Etenkin kiinteistökauppa on todella monimuotoista ja vaativaa. Kokeneet ammattilaisemme tietävät, mitä kaikkea pitää tietää, tehdä ja selvittää.

Carita Piippo muistuttaa myös tiiviistä yhteistyöstä Danske Bankin kanssa. Kahden ketterän toimijan kesken saadaan asuntorahoitukseen tarvittaessa nopea ratkaisu vaikka pankkiajan ulkopuolella.

Asunto Oy Eastendin Meritähti Uusia koteja Eastendiin

Asunto Oy Eastendin Meritähti rakennetaan Herttoniemenrantaan, Eastendin ainutlaatuiselle pientaloalueelle. Täällä asut viehättävässä miljöössä, jossa meren läheisyyden aistii kaikkialla. Rantabulevardi, venelaiturit ja ympäröivä luonto tuovat asuinalueelle oman leimansa.

Asunto Oy Eastendin Meritähti Meritähti tarjoaa asumisen vapautta uudessa kodissa yhdellä Helsingin halutuimmista alueista. Omalle tontille valmistuu kesällä 2017 pienkerrostaloihin 42–70-neliöisiä koteja.

 

Yhteystiedot

Kiinteistömaailma Helsinki Herttoniemi Viikki
Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki
Puh (09) 759 7470
Viikinportti 2, 00790 Helsinki.
Puh 044 744 7100
viikki@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä