Hellää hoitoa hampaista hännänpäähän

Hellää hoitoa hampaista hännänpäähän

2086
Alfapet eläinlääkäri
Alfapetiin tulee lemmikkejä hammashoitoon myös lähetteillä. Siellä onnistuvat hankalatkin kirurgiset hampaiden poistot.

Alfapet Eläinlääkärit tunnetaan lämminhenkisenä, monipuolisena ja asiantuntevana eläinlääkäriasemana, jossa lemmikki saa lempeää käsittelyä ja hyvään hoitotulokseen pyritään ymmärtäväisessä yhteistyössä omistajan kanssa.

Alfapet Eläinlääkärit on kasvanut pikku hiljaa nykymittoihinsa; yhteensä yhdeksän ammattilaisen vahvaksi Alfatiimiksi. Yrityksellä on ikää jo kahdeksan vuotta.

– Hyvä palvelu on meille kunnia-asia. Haluamme olla koko pääkaupunkiseudun paras ja lämminhenkisin eläinlääkäriasema. Olemme edenneet hoitaen ja palvellen, ja hankinnat on tehty kasvun ja tarpeiden mukaan, toteaa johtava eläinlääkäri Marja Hassi. Työssä apuna on nykyaikainen eläinten hoitoon ja diagnosointiin tarkoitettu laitteisto. Viimeisin hankinta on väridobbler-ultraäänilaite.

Alfapetissä kiinnitetään erityistä huomiota selkeisiin suullisiin ja kirjallisiin hoito-ohjeisiin.

– Parhaaseen lopputulokseen pääsemme yhteistyöllä. Kotihoito on keskeinen osa, jolla varmistetaan lemmikin tervehtyminen ja paras mahdollinen elämänlaatu.

Innostuneita moniosaajia
Alfapet eläinlääkäri
Jokaisen lemmikin elämänlaatu on Marja Hassille sydämen asia.

Tiimi koostuu moniosaajista, sillä jokainen on voinut hankkia ja täydentää erikoisosaamistaan oman kiinnostuksensa mukaan.

– Olen erittäin kiinnostunut kirurgiasta ja eläinten hampaidenhoito on suorastaan intohimoni. Eläinlääkäri Jutta Puomio on oikea velho kissojen kanssa. Jutta alkoi tutkia kansainvälistä kissastandardia ja pian huomasimmekin, että täytämme jo sen vaatimukset, kunhan kirjaamme ylös muutamat yksityiskohdat. Asiakaspalautteen ansiosta varasimme leikkaussalin yhdeksi päiväksi viikosta pelkästään kissoille. Kissojen stressitön elämä on meille tärkeää. Koirat pääsevät leikkaussaliin tuona päivänä vain hätätapauksissa. Eläinlääkäri Leena Lindström hoitaa erittäin mielellään ihotautipotilaita. Leena on tällä hetkellä perhevapaalla, kertoo Marja Hassi.

Peruspalveluiden lisäksi Alfapet Eläinlääkärit kiinnittää huomiota erityisesti vanhenevien lemmikkien terveydenhuoltoon ja hammashoitoon. Siellä on myös pentupiiri, jossa saa hoitajilta neuvoja ja henkilökohtaista opastusta missä tahansa käytännön asiassa. Tarvittaessa Alfapet Eläinlääkärit tekee kotikäyntejä.

– Osaavat ja ammattitaitoiset hoitajat vastaavat siitä, että eläinlääkäriasemalla kaikki on hyvin ja kohdallaan. Tänä päivänä olemme onnellisia, kun voimme palkata uusia työntekijöitä. Alfatiimin lisävahvistukseksi olemme palkanneet juuri kokeneen hoitajan vastaamaan hammashoidon- ja kirurgian osastostamme.

Hampaat kertovat paljon

Lemmikin suun ja hampaiden kunto vaikuttaa paljon sen hyvinvointiin.

– Ala on vielä aika uusi, mutta vahvasti nouseva. Minä tykkään tehdä käsilläni ja lemmikkien hampaiden hoito on kiehtonut jo vuosia. Olen hakenut paljon oppia ulkomailta, mutta vielä on opittavaa. On fantastista, kun pystyy vaikuttamaan tärkeinä pitämiinsä asioihin.

– Asiakkaillemme tulee lemmikin hampaiden huono kunto usein yllätyksenä. Huolellisella hammastarkastuksella ja laadukkaiden hammasröntgenkuvien avulla saamme huomattavasti enemmän tietoa suun ja hampaiden tilasta kuin perinteisellä hammaskivenpoistokäynnillä.

Alfapetissa on otettu käyttöön nettiajanvaraus www.alfapet.fi/nettiajanvaraus ja uusi maksutapa, Alfaluotto, joka mahdollistaa turvallisen ja joustavan vaihtoehdon eläinlääkäripalvelujen rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä.

Alfapet on perheyritys ja Marja Hassi vakuuttaa, ettei suomalaista yksityisomisteista eläinlääkäriasemaa olla myymässä ulkomaiselle ketjulle.

Alfapet Eläinlääkärit on avoinna ma–pe klo 7.30–20.30, muulloin sopimuksen mukaan. Yrityksen Facebook-sivuille on ladattu myös ohjevideoita mm. koirien hampaiden harjaamisesta ja pupun kynsien leikkaamisesta.

Yhteystiedot

Alfapet Eläinlääkärit Oy
Kauppamäki 2, 02780 Espoo.
Puh. 09 805 5900
www.alfapet.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä