Handelsbanken – Täyden palvelun konttori Kauniaisissa

Handelsbanken – Täyden palvelun konttori Kauniaisissa

4598
Handelsbanken Kauniainen
Hanne-Mari Keinonen ja Lasse Isomeri vastaavat Kauniaisten Handelsbankenin sijoitusasiakkaiden henkilökohtaisesta palvelusta.

Handelsbanken Kauniainen tarjoaa paikallista ja henkilökohtaista palvelua sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Konttori palvelee asiakkaita Kauniaisten lisäksi myös Leppävaaran ja Pohjois-Espoon alueella.

Handelsbankenin toiminta perustuu luottamukseen, henkilökohtaiseen palveluun ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Jokaisella pankin asiakkaalla on oma henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka on helposti tavoitettavissa.

Asiakkaalle tarjotaan hänen oman tilanteensa ja tarpeensa mukaan aina kokonaisuutta, ei yksittäisiä tuotteita tai tarjouksia. Päätöksenteko on Handelsbankenissa nopeaa, sillä se tapahtuu paikallisesti konttorissa.

Vahva toimija jo vuodesta 1871

Tänä vuonna 145 vuotta täyttävä Handelsbanken on Bloombergin mukaan yksi Euroopan vahvimmista pankeista.

– Vakaus ja laatu ovat asioita, joita pankkimme haluaa tarjota asiakkailleen. Tätä osataan arvostaa. Asiakastyytyväisyydessä olemme olleet useamman vuoden kärkipaikoilla niin yksityis- kuin yrityspuolella, konttorinjohtaja Nina Lukka kertoo tyytyväisenä.

Handelsbankenin pitkäjänteinen ja menestyksekäs liiketoimintamalli sai luottoluokittaja Fitchin nostamaan pankin luottoluokitusta huhtikuussa 2016 tasolle AA. Handelsbanken on ainoa yksityinen pankki Euroopassa, jolle Fitch on antanut näin korkean luottoluokituksen. Maailmassa on Handelsbankenin lisäksi vain kaksi yksityistä pankkia, joiden luokitus on samalla tasolla.

Private Banking ja muut laadukkaat sijoituspalvelut omasta konttorista

Handelsbanken tunnetaan erityisen hyvin laadukkaista sijoituspalveluistaan. Nämä kaikki palvelut ovat tarjolla myös Kauniaisten konttorissa, jossa toiminnan ytimenä on helpottaa asiakkaan arkea ja auttaa häntä kasvattamaan varallisuuttaan pitkäjänteisesti.

Isona pankkikonsernina Handelsbanken voi tarjota asiakkaille kattavan valikoiman palveluita omatoimisesta sijoittamisesta Private Banking -palveluihin. Pankilla on kotimarkkinoillaan Pohjoismaissa merkittävät resurssit tutkimus- ja analyysipuolella sekä salkunhoidossa.

– Menestyksekkäästä salkunhoidosta kertoo muun muassa Pohjoismaisen laatuyhtiörahaston saamat tunnustukset puolueettomalta rahastoluokittelija Morningstarilta. Varainhoidon asiakkaat voivat valita myös suoran osakevarainhoidon Pohjoismaihin. Tuttujen tuotteiden lisäksi on myös mahdollisuus sijoittaa vahvasti näkemystä ottaviin tuotteisiin, kuten sertifikaatteihin. Handelsbankenin asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut omasta konttoristaan, painottaa Kauniaisten konttorin Private Banker, sijoitusjohtaja Lasse Isomeri.

– Asiantuntijoiden avulla tunnistamme megatrendejä. Organisaatiomme on ketterä tekemään uusia tuotteita, jotka ovat kiinnostavia kulloiseenkin markkinatilanteeseen. Räätälöimme myös Private Banking -asiakkaille omia tuotteita, kertoo sijoitusasiantuntija Hanne-Mari Keinonen.

Konttorin aukioloajat:

Ma–to klo 10–16.30, pe 10–15 tai sopimuksen mukaan.

Handelsbankenin puhelinpalvelu

numerossa: 010 444 2442 pankkipäivinä klo 8–18.30.

Yhteystiedot

Handelsbanken Kauniainen
Thurmaninaukio 10, 02700 Kauniainen
Puh. 010 444 3600
www.handelsbanken.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä