Fysioterapiasta apua liikkumiseen ja toimintakykyyn kustannustehokkaasti

Fysioterapiasta apua liikkumiseen ja toimintakykyyn kustannustehokkaasti

1605
Espoon OMT fysioterapia
- Meillä tehdään terveempiä kansalaisia, kertoo Sirpa Talvitie ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi hyvään fysioterapiaan.

Vuosikymmeniä toiminut ja hyvämaineinen Espoon OMT fysioterapia tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä fysioterapiapalveluita asiantuntevasti. Yrityksen vahvuutena on pitkälle koulutettu henkilökunta, joka pyrkii ylittämään asiakkaan odotukset hyvästä fysioterapiasta. Toimitusjohtajana toimii OMT fysioterapeutti, terveystieteden maisteri Sirpa Talvitie. OMT fysioterapeutti Mika Luukkonen opiskelee työn ohella fysioterapian opettajaksi. OMT fysioterapeutti Antti Marttinen on urheilufysioterapeutti ja lisäksi pian personal trainer. Jokainen fysioterapeutti on saanut myös akupunktiokoulutuksen.

Onnea Suomi 100 vuotta!

Espoon OMT fysioterapia on osa Auron ketjua, joka on Suomen suurin fysioterapiapalveluita tuottava ketju. Auron ketjun tavoitteena on tuottaa laadukkaita ja monipuolisia fysioterapian ja hyvinvoinnin palveluita.

Auron fysioterapeutit hakivat 100 henkilöä ilmaiseen fysioterapiaan Suomi 100 vuotis juhlan hengessä tavoitteena poistaa kipuja ja vähentää särkylääkkeiden käyttöä fysioterapian keinoin. Espoon OMT fysioterapiaan valituksi tullut koehenkilömme pääsi täysin eroon särkylääkekierteestä fysioterapiajakson ja sitä seuranneen etävalmennuksen seurauksena. Ihmiskokeeseen osallistuneen henkilön kuntoutumispolku on luettavissa Espoon OMT fysioterapian facebook sivuilla.

Fysioterapian monet mahdollisuudet

On selvää näyttöä siitä, että monissa alaselän, polven ja olkapään vaivoissa fysioterapia on leikkaushoitoa tehokkaampi hoitomuoto. Tämä on muuttanut hoitokäytäntöjä. Lääkärit suosittelevat aiempaa enemmän fysioterapiaa leikkausten sijaan. Terveeksi tulemista auttaa se, että fysioterapia on yksilöllisesti toteutettu ja se, että asiakas on sitoutunut ja aktiivinen kuntoutuja.

Espoon OMT fysioterapiassa hoidetaan niskan, leukanivelten, selän, lantionseudun, olkanivelten, yläraajojen, lonkkien, polvien ja jalkaterien vaivoja menestyksellisesti.

Yrityksessä löytyy fysioterapian asiantuntemusta monipuolisesti.

– Meillä on keinot hoitaa hyvänlaatuista asentohuimausta, päänsärkyä, turvotusta, lihasten kireyksiä ja heikkouksia, lihaskalvojen eli faskioiden kireyksiä, hermosärkyä, urheiluvammoja, rasitusvammoja, neurologisia sairauksia ja leikkausten jälkeisiä tiloja, Sirpa Talvitie kertoo.

Yhteystiedot

Espoon OMT fysioterapia Oy
Tornihaukantie 6
02620 Espoo
puh. 010 320 2180
www.omtfysioterapia.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä