Freedom Fund Arena on koko perheen mailapeli- ja liikuntakeskus

Freedom Fund Arena on koko perheen mailapeli- ja liikuntakeskus

1987
Freedom Fund Arena Espoo
Kivan tennispelin jälkeen on mukava levähtää ja rupatella hetki kahvilassa.

Ymmerstassa, Espoon ja Kauniaisten rajalla toimiva monipuolinen mailapeli- ja liikuntakeskus Freedom Fund Arena on alueen olohuone aamuvarhaisesta myöhään iltaan. Siellä viihtyy ja sieltä löytää hauskaa tekemistä kivassa seurassa koko perhe.

Freedom Fund Arenan raikkaassa ja valoisassa mailapelihallissa on kolme tennis-, viisi sulkapallo- ja kaksi squashkenttää. Lisäksi on mahdollisuus pelata pingistä, harjoitella golflyöntejä simulaattorilla sekä osallistua liikunta- ja tanssikeskus Moven toimintaan.

Freedom Fund Arena Cafe
Kahvilassa on aamuvirkuille tarjolla aamiainen. Muulloin sieltä voi ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa.

Hallin saunatilat sekä viihtyisä takallinen kahvila saavat asiakkailta paljon kiitosta. Sijainti on hyvä liikkuupa jalan, polkupyörällä, julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Halli tarjoaa oivat puitteet myös erilaisten yritys- ja henkilöstötapahtumien järjestämiselle.

– Välillä meille tulee ihan uusia juttuja. Hyväksi esimerkiksi kelpaa Amerikasta tuotu pickleball. Se on hauska, senioreillekin hyvin sopiva nelinpelinä toimiva mailapeli, jota meillä käy pelaamassa aktiivinen ryhmä, kertoo Freedom Fund Arenan ja keskuksen omistavan Grani Tenniksen toiminnanjohtaja Kirsi Lassooy.

Hän on erittäin tyytyväinen hallin tiloihin ja aktiiviseen toimintaan. Niistä kummastakin pidetään hyvää huolta.

Freedom Fund Arena Shop
Shopissa jännitetään mailoja ja sieltä löytyy Kirsi Lassooyn esittelemiä Babolatin ja Wilsonin tennisvarusteita.
Kannustavaa tiimiharjoittelua

Grani Tennis on iso seura Kauniaisissa ja Suomenkin suurimpia tennisseuroja. Jäseniä on noin 700. Toimintaa on ympäri vuoden kaiken tasoisille ja ikäisille pelaajille. Opetuksesta vastaavat innostuneet juniorija aikuisvalmentajat, ja kursseille ovat tervetulleita niin lajia kokeilla haluavat aloittelijat kuin pidempään pelanneetkin.

– Nuorten valmennusryhmät on jaettu meillä tiimeihin, joilla jokaisella on oma värinsä. Yksilölajissa tiimiajattelun on koettu kannattelevan harjoitusta hyvin, Kirsi Lassooy kertoo.

Koulujen lukukausien aikana hallissa toimii myös GT-mailakoulu, jossa yli 30 pienelle koululaiselle järjestetään liikunnallista iltapäivätoimintaa suomeksi ja ruotsiksi. Sulkapallossa opetusta tarjoaa yksityinen Pontus Jäntin sulkapallokoulu.

Freedom Fund Arena Teentennis
Teentennis on erinomainen mahdollisuus päästä tenniksen peluun alkuun 10–16-vuotiaana.
Tennisalkeet 10–16-vuotiaana

Teentennis on erinomainen mahdollisuus päästä tenniksen peluun alkuun 10–16-vuotiaana. Kesäkurssilla voi aloittaa ihan alkeista tai kehittää taitojaan. Korkeintaan kuuden pelaajan tasoryhmissä nuoret saavat juuri omaa tasoaan vastaavaa opetusta.

Freedom Fund Arena on avoinna:

ma–to klo 7–22.30
pe klo 7–21
la klo 9–21
su klo 9–22.30

Yhteystiedot

Freedom Fund Arena
Ristihaantie 2, 02750 Espoo
Puh. 09 8493 4310
www.freedomfundarena.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä