Elämyksellisiä ostosretkiä kartanoputiikkeihin

Elämyksellisiä ostosretkiä kartanoputiikkeihin

5087
Coutry White
Country White -yrittäjyys on muuttanut Ulla ja Jyrki Kumpulaisen elämän.

Country Whitella on lifestyleputiikit kahdessa historiallisessa kartanomiljöössä, Tuomarinkylässä ja Oitbackassa. Ostosretki niihin tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille, ja putiikit ovat avoinna myös viikonloppuisin.

Sisustusliike Country White on laajentunut monipuoliseksi lifestyleputiikiksi ja löytänyt toiminnalleen ja tyylilleen täydellisesti sopivat puitteet Kauppakeskus Jumbon jälkeen. Siellä aloitettiin keväällä 2007. Tuomarinkylän kartanoon liike muutti kesällä 2011. Keväällä 2014 yritys laajeni merkittävästi, kun tilat toiselle liikkeelle onnistuttiin saamaan Oitbackan kartanosta Pohjois-Kirkkonummen Oitmäestä.

Country White Tuomarinkylä
Country Whiten Tuomarinkylän kartanopuodissa, entisessä lelumuseossa, on tilaa 200 neliötä. Rakennus on vuodelta 1790.

– Olemme erittäin onnellisia, kun olemme saaneet tällaiset idylliset ja mielenkiintoiset puitteet varsin harvinaisiin kivirakenteisiin kartanomiljöihin. Moni tulee meille ostosretkelle koko perheen voimin. Täällä on luontoa ja tilaa, ja meille on helppo tulla, kertovat yrittäjät Ulla ja Jyrki Kumpulainen.

Tuomarinkylän mailla voi katsella hevosia ja ratsastajia. Oitbackassa on kesäisin lampaita. Kummankin putiikin yhteydessä on pieni Country Cafe, jossa voi nauttia kupillisen kuumaa, virvokkeita, herkkuja ja jäätelöä. Lisäksi voit ostaa itsellesi ja lahjaksi ihania herkkuja.
– Nettikauppamme avulla voimme palvella asiakkaita myös muualle Suomeen ja ulkomaillekin.

Maalaisromantiikasta moderniin tyyliin
Country White Oitbacka
Oitbackan kartanoputiikin rakennuksesta löytyy kauniita yksityiskohtia.

Country Whiten sisustuspuolelta löytyy monenlaista hyödyllistä ja kaunista piensisustuksesta huonekaluihin. Suosituista merkeistä, kuten Riviera Maison, Lexington ja Linum, löytyy putiikeista laajat valikoimat. Tilauksesta voidaan asiakkaalle hankkia mikä tahansa tuote. Niin tehdäänkin usein.

Tuotteiden tyylit vaihtelevat maalaisromanttisesta moderniin kaupunkilaisuuteen. Varsinkin sisustustekstiilejä löytyy laidasta laitaan. Palveluihin kuuluvat myös sisustussuunnittelu, ompelupalvelu ja kotiinkuljetus.

Monipuolinen vaatevalikoima

Vaate- ja asustevalikoima on laajentunut putiikeissa asiakkaiden toivomusten myötä. Merkkeinä on mm. Odd Molly, Peura, Lexington, Ewa i Walla.
– Meiltä löydät vaatteet romanttisesta tyylistä rentoon, sekä työhön että vapaa-aikaan.
Valikoimissamme on myös kenkiä, huiveja, koruja, tyttöjen ja miesten vaatteita, yrittäjät kertovat.

Tutustu Country Whiteen myös Vantaan asuntomessuilla Kivistössä 10.7.–9.8.2015.
Kohde: Tiileri-koti, kohdenumero 41.

Yhteystiedot

Country White
Tuomarinkylän kartano, Pohjois-Helsinki
Rakennus C, Tuomarinkyläntie 1-10
00690 Helsinki
Puh. 09 735 008

Oitbackan kartano, Pohjois-Kirkkonummi
Kiseleffin puistotie 55
02510 Oitbacka
Puh. 050 555 1940

info@countrywhite.fi
www.countrywhite.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä