EasyFit liikuttaa helposti ja edullisesti

EasyFit liikuttaa helposti ja edullisesti

2874
EasyFit Rekola
EasyFit Rekolassa liikunnan ilosta voi nauttia niin ryhmässä kuin omin päin. Alle euro päivässä ei Niklas Lindqvistin mielestä ole kohtuuton panostus omaan hyvinvointiin.

EasyFit Rekola tekee kaikkensa, jotta liikunta olisi kaikille mahdollista, helppoa ja houkuttelevaa. Hyvän perustan tähän antaa kokonaisvaltaisen liikuntapaketin tarjoaminen 29,90 euron kuukausihintaan. Aloitusmaksuna peritään sama summa.

Pientaloasutuksen keskellä Rekolan vanhassa ostoskeskuksessa sijaitseva EasyFit kuuluu kotimaiseen liikuntakeskusketjuun, joka on laajentunut reipasta vauhtia. Viime vuonna Rekolaan yrittäjäksi tullut Niklas Lindqvist on tyytyväinen runsaat parkkipaikatkin tarjoavaan keskeiseen sijaintiin ja pala palalta laajentuneisiin tiloihin.

– Syksyllä käyttöön tulevat lisätilat antavat mahdollisuuden miettiä uusia kokonaisvaltaisia tilaratkaisuja, jotta kokonaisuus toimisi entistäkin paremmin.

Liikuntakeskuksen tilat jakautuvat laitepuoleen, vapaapainopuoleen, sisäpyöräilysaliin ja ryhmäliikuntaan, jossa on tarjolla sekä live- että ohjelmoituja EasyFitin omia virtuaalitunteja. Kaikkien näiden mahdollisuuksien hyödyntäminen sisältyy kuukausihintaan.

Kuntosalissa on helppokäyttöiset Technogymin huippulaitteet. Technogym Wellnes –kuntosalijärjestelmään kuuluva avain sisältää kaiken tarpeellisen. Se avaa ovet ja avaimeen saa oman kuntosaliohjelman sekä Wellness cloud -tilin ja mobiilisovelluksen.

– Järjestelmä toimii siis myös kannustavana kuntoilupäiväkirjana, toteaa Niklas Lindqvist, joka toimii yrittäjänä nykyisin myös EasyFit Keravalla.

EasyFit Rekola Niklas Lindqvist
Liikkumisen pitää Niklas Lindqvistin mielestä olla todella iisi vaihtoehto sohvalle.
Liikkumaan vaikka vauvan kanssa

EasyFit Rekolaan pääsee liikkumaan joka päivä kello 05-23. Asiakaspalvelu on avoinna muutaman tunnin päivittäin maanantaista torstaihin.

Uutta on se, että myös vauvat voi tiettyinä aikoina keskiviikkoisin ja torstaisin ottaa mukaan ryhmäliikuntatilaan sekä live- että virtuaalitunneille.

Jokainen opastetaan alkuun

Jokainen uusi asiakas saa alkajaiseksi maksuttoman liikuntaneuvonnan.
– Siinä kirkastetaan oman toiminnan ajatus ja käydään läpi muun muassa liikunnan tavoitteet ja mahdollisuudet. Meillä on myös mahdollisuus käyttää lisämaksusta Personal Trainerin palveluita, kertoo Niklas Lindqvist.

Paljon pienryhmiä

EasyFit Rekolan erilaiset 4-8 hengen pienryhmät ovat osoittautuneet todella suosituiksi ja salilta löytyy oma tila pienryhmävalmennuksia varten. Ryhmän teemana voi olla esimerkiksi painonhallinta, kehonmuokkaus, fitness tai crosstraining.

– Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa kolmen kuukauden ajan. Tapaamisten tarkoituksena on tukea jokaisen omaan tavoitteeseen tähtäävää yksilöllistä harjoittelua. Syksyn toiminta on juuri alkamassa ja syyskuun lopulla tai lokakuun alkupuolella alkavissa ryhmissä on vielä vapaita paikkoja. Tämä on yksi kiva tapa motivoida itseään liikkeelle, kannustaa Niklas Lindqvist.

Ryhmätoimintaan osallistuminen maksaa 79 euroa kuukaudessa.

Testaa maksutta

EasyFit Rekolaan pääsee käymään ja sen toiminnan voi testata maksuttomalla tutustumiskäynnillä asiakaspalveluaikoina. Ne löytyvät netistä, josta voi myös tilata vierailijapassin. Asiakkuus ostetaan verkkokaupasta.

Yhteystiedot

EasyFit Vantaa-Rekola
Laurintie 145
01400 Vantaa
rekola@easyfit.fi
www.easyfit.fi/vantaa-rekola
www.facebook.com/EasyFitRekola/

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä