Diasonasta yksilölliset hoidot ja hemmottelut

Diasonasta yksilölliset hoidot ja hemmottelut

2608
Kauneushoitola Diasona Inga
Inga Dmitrieva työskentelee ma–ti kello 9–19, ke–pe 10–18 ja la 10–16 tai sopimuksen mukaan. Hoitolaan voi tulla myös ilman ajanvarausta.

SKY-Cidesco kosmetologi ja ihoterapeutti Inga Dmitrieva on hoitanut asiakkaita rauhallisessa ja kauniissa katutason hoitolassaan lähellä Rastilan metroasemaa yli kahdeksan vuotta. Hän on opiskelut koko ajan työn ohessa uutta ja lisännyt palveluvalikoimaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Eniten Kauneushoitola Diasonesta kysytään perushoitoja kasvoille, käsille ja jaloille sekä rentouttavia ja hemmottelevia hierontoja. Lisäksi yrittäjä tekee mikroneula- ja paineluterapiaa, kestovärjäyksiä, ripsipidennyksiä, sokerointeja ja rakennekynsiä. Myynnissä on Allergia- ja astmaliiton suosittelema Jane Iredale -mineraalimeikkisarja.

Hoitolan hiljaisuus viehättää

Kasvohoidoissa yrittäjä käyttää Dermalogican ammattilaissarjaa, jota kehitetään kaiken aikaa. Siihen tulee paljon uutuuksia ja käyttäjiä koulutetaan jatkuvasti.
– Minulle on tärkeää asiakkaan terveys ja keskustelen siitä aina. Myös ennen kasvohoitoa on hyvä tietää asiakkaan elintavoista ja mahdollisista sairauksista. Aknea olen tutkinut erityisen paljon. Jaan asiakkaille mielelläni omaa osaamistani ja tietoa myös kirjallisesti hoidoista, tuotteista ja terveellisen elämän edistämisestä. Myös yrityksen nettisivuilta löytyy sanasto, kertoo Inga Dmitrieva.

Käsienhoitotuotteina hän käyttää LCN-sarjaa, sokeroinneissa Alexandriaa. Ne hän on todennut laadukkaimmiksi omissa kokeiluissaan.

Hellittely ja hennot otteet ovat yrittäjälle tärkeitä paitsi paineluterapiassa myös hieronnoissa. Vaihtoehtoina ovat muun muassa aroma-, suklaa- ja intialainen päähieronta.

Pari kertaa vuodessa järjestetään hoitolassa asiakastapahtuma ja asiakaskortilla saa kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.

Yhteystiedot

Kauneushoitola Diasona
Rastilanraitti 3 B katutaso, 00980 Helsinki
Puh. 041 535 0314
www.diasona.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä