Aurinkosuojaukseen kotimaista laatua

Aurinkosuojaukseen kotimaista laatua

1711
Artic Store Helsinki Petra Rimpinen
Petra Rimpisen kädessä parvekelaseihin kiinnitettävä sälekaihdin, takana markiiseja ja oikealla screenkaihdin ZIP screen.

Auringonpaahteelta suojautuminen lisää viihtyvyyttä, tarjoaa yksilöllisen sisustuselementin ja estää tehokkaasti aurinkoenergian siirtymisen sisätiloihin. Oikein toteutetuilla nykyaikaisilla aurinkosuojausratkaisuilla voidaan säästää merkittävästi jäähdytys-, valaistus- ja lämmitysenergiaa sekä lisätä asumismukavuutta. Aurinkosuojaustuotteiden valmistukseen löytyy luotettavaa kotimaista osaamista ja tuotekehitystä.

Markkinoille 1980-luvulla oman sälekaihdinmallinsa tuonut Artic- kaihdin Oy kuuluu johtaviin kotimaisiin valmistajiin. Nykyisin tuotemerkin alta löytyvät myös laadukkaat rullaverhot, markiisit, pystylamellit, puusälekaihtimet, pliseet, Effect-kaihtimet, ikkunan sisä- tai ulkopuolelle kiinnitettävät screenkaihtimet.

Lisäksi väreissä, materiaaleissa, käyttöjärjestelmissä ja lisälaitteissa on melkoinen vaihtoehtojen määrä. Löytyy moottoroitua, kuulaketju- ja veivitoteutusta, ohuista pimentäviin kankaisiin, markiiseissa säänkestävää 100-prosenttista läpivärjättyä akryylia ja paljon muuta.

Aina tilaustyönä

Varmimmin hyvään lopputulokseen pääsee, kun käy tutustumassa tuotteisiin ammattilaisen opastuksella Artic Store -myymälässä. Sellainen löytyy myös Herttoniemenrannasta. Omien tuotteiden lisäksi sieltä voi hankkia muun muassa laadukkaita tauluripustusjärjestelmiä, verhotankoja ja -kiskoja.

Kaikki tuotteet valmistetaan mittatilauksena. Yli 90 prosenttia tilauksista käydään yrittäjä Petra Rimpisen mukaan myös asentamassa paikan päällä. Tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Yhteystiedot

Artic Store Helsinki
Laivalahdenkaari 12
00810 Helsinki
Puh. 09 3487 3564 / 040 550 3680
www.a-kaihdin.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä