Asuntokauppa käy hyvin Itä-Helsingissä

Asuntokauppa käy hyvin Itä-Helsingissä

2601
Kiinteistömaailma Asuntovirtaus
Asuntovirtauksen ja Asuntocolumbuksen iskujoukot valmiina palveluun.

Asuntomarkkinoilla on kodinvaihtajia ajatellen hyvä tilanne Itä-Helsingissä. Kiinteistömaailman ammattilaisten mukaan kauppa käy, kysyntää riittää ja hintataso on hyvä.

Kiinteistömaailma Itäkeskus ja Kiinteistömaailma Vuosaari ovat vuosia Itäkeskuksessa ja Vuosaaressa toimineita perheyrityksiä. Suurin osa asuntokaupoista tehdään Itä-Helsingissä. Yritykset ovat hyvässä kasvuvauhdissa. Niillä on korkein AAA-luottoluokitus.
– Tämä vuosi lähti käyntiin tosi hyvin ja ensimmäinen vuosipuolisko on viimevuotista parempi. Hyvän kasvun ansiosta olemmekin palkkaamassa tänä vuonna lisää henkilöstöä todella osaavien ammattilaistemme joukkoon. Kokemuksen lisäksi meiltä löytyy myös nuorta voimaa, kertoo Marko Välimäki, joka on yrittäjä kummassakin yrityksessä yhdessä vaimonsa Kukka Kauppilan kanssa.

Yhteistyöllä hyvään lopputulokseen

Mahdollisimman hyvään lopputulokseen päästäkseen ammattilaiset tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä ja kokoontuvat säännöllisesti yhteen kannustamaan toinen toisiaan.
– Työskentelemme paljon myös pareittain esimerkiksi uuteen kohteeseen tutustuessamme ja esittelyissä. Asiakkaan oman välittäjän lisäksi kodin myymiseen ja uuden etsimiseen voi osallistua käytännössä koko Kiinteistömaailma-ketjun myyntivoima; toimivat ja tehokkaat markkinointikanavat sekä kaikki yli 800 ammattilaista.

Kiinteä yhteistyö Danske Bankin kanssa helpottaa osaltaan asuntorahoituksen järjestelyjä.
– Haluttaessa voimme avata keskusteluyhteyden meille nimetyn oman asiakaspalvelupäällikön kanssa myös viikonloppuna ja iltaisin, kiittelee Marko Välimäki.

Paljon erilaisia koteja

Kiinteistömaailma Itäkeskuksen ja Vuosaaren asuntomyymälöissä tarjolla oleva asuntokanta on todella runsas ja monipuolinen. Erilaisten kotien joukossa on sekä vanhoja että uusia.
– Meillä on ja on ollut myynnissä paljon uudiskohteita. Siinä työssä tarvitaan omanlaistansa erikoisosaamista. Jatkuvuus kertoo, että rakennusliikkeet luottavat osaamiseemme.
Esimerkiksi Myllykylästä Kiinteistömaailma on myynyt saman kadun varrelta useista yhtiöistä jopa yli 80 kotia. Hyvä kysyntä kertoo Marko Välimäen mielestä selkeästi, että hinta-laatusuhde on ollut oikea.

Uusia koteja Myllykylään

Helsingin puinen kaupunkikylä, Myllykylä, tarjoaa luonnonläheistä asumista hyvien Itäkeskuksen ja Myllypuron uusien palveluiden ja liikenneyhteyksien ympäröimänä. Kahden viimeisen kohteen markkinointi ja rakentaminen alkaa kesän lopulla. Kiinteistömaailma tarjoaa ostettavaksi yhteensä 37 pientalokotia, joiden koot vaihtelevat 81 neliöstä reilusti yli sataan neliöön. Kiinteistömaailman asuntomyymälässä voi tutustua uudiskotiesittelyyn.

Muuttovalmiit kohteet ovat kysyttyjä
• Remontoitavien asuntojen remontointikulut arvioidaan usein yläkanttiin.
• Taloyhtiöihin liittyvässä ymmärryksessä on puutteita, varsinkin talousasioissa.
• Todelliset asuntokaupan hiomattomat timantit löytyvät nyt hyvin hoidettujen yhtiöiden pintaremonttia vaativista asunnoista.
Lähde: Kiinteistömaailma: Kiinteistövälittäjäbarometri ja asuntomarkkinat keväällä 2015

Yhteystiedot

Asuntovirtaus Oy LKV
Itäkeskus, Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki • Puh. (09) 3436 370
itäkeskus@kiinteistomaailma.fi

Asuntocolumbus Oy LKV
Vuosaari, Kauppakeskus Columbus
00980 Helsinki • Puh. (09) 8563 5020
vuosaari@kiinteistomaailma.fi

www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä