Asiantuntija tekee kodinvaihdosta vaivatonta

Asiantuntija tekee kodinvaihdosta vaivatonta

1732
Kiinteistömaailma Etelä-Haaga
Kiinteistömaailma Etelä-Haagan vahvan ammattilaisjoukon muodostavat vasemmalta Pia Lähdemäki, Minna Lappalainen, Piia Tiilikainen ja Mervi Hämäläinen. Istumassa Seija Lammi.

Ihmisten kiireinen ja tiukasti aikataulutettu elämä näkyy selkeästi myös kodinvaihtoon liittyvissä toimissa. Palvelujen ja tietojen pitää olla helposti saatavissa ja päätöksistä odotetaan nopeita. Tämä kaikki on otettu huomioon Kiinteistömaailman asiakasystävällisessä ja tehokkaassa toimintamallissa.

Kiinteistömaailman slogan ”Helpoin tapa ostaa, varmin tapa myydä” kuvaa yrittäjä Seija Lammin mielestä osuvasti koko brändin ja hänen vetämänsä Kiinteistömaailma Etelä-Haagan toiminnan perusajatusta.

– Meidän 2 in 1 -yhdistelmämme, eli videot + Tarjouskauppa, on vahva, nopea ja vaivaton toimintamalli. Se tuo parhaan mahdollisen tuloksen niin ostajalle kuin myyjälle. Ostaja voi selata kohteita ja katsella videoita omasta puhelimestaan vaikka työmatkalla bussissa tai kotona omassa sängyssään. Kiinnostavan kohteen löytyessä käy yksityisesittelyn tilaaminen käden käänteessä.

Laadukas video on Seija Lammin mielestä erityisen tärkeä myyjälle.

– Teemme kaikista myyntikohteistamme videon. Videon avulla omassa kodissa on asuntoesittely 24/7, ja potentiaalinen ostaja voi helposti löytyä vaikka toiselta puolelta maata. Mikä parasta, koko hommasta selviää yhdellä siivouksella. Kiinteistömaailman videoita on katsottu pelkästään tammikuun aikana yli 200 000 kertaa, joten niihin kannattaa panostaa.

Tarjouskauppa lyhentää myyntiaikaa

– Kun asiakas tekee päätöksen kodinvaihdosta, hän haluaa yleensä asioiden etenevän nopeassa tahdissa. Kiinteistömaailman Tarjouskauppa sopii hyvin tähän aikaan. Tilastojen mukaan se lyhentää kohteen myyntiaikaa keskimäärin kahdella viikolla. Tarjouskauppa on avointa ja luotettavaa, ja tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä. Ostaja voi luottaa siihen, että unelmien kohde ei hänen huomaamattaan mene sivu suun, ja myyjä tietää saavansa parhaan markkinahinnan.

Nopea päätöksenteko toimii kitkattomasti myös rahoitusasioissa.

– Kun oikea kohde löytyy, lainapäätöskin tulee nopeasti yhteistyökumppanimme Danske Bankin kautta, Seija Lammi toteaa.

Kiinteistömaailma on luotettava alueen asiantuntija

Kiinteistömaailma on toiminut Etelä-Haagassa yli 15 vuotta, joten Haaga lähialueineen tunnetaan läpikotaisin.

– Myymälässämme on ehditty palvella perheitä jo useammassa sukupolvessa. Tunnemme alueen, sen asunnot, taloyhtiöt ja niiden tilan. Tiedämme, millaisia koteja asiakkaat juuri nyt etsivät ja mitä kaikkea täältä voi löytää. Niin voimme palvella ammattitaitoisesti ja luotettavasti sekä ostajia että myyjiä ja saada aikaan onnistuneita kodinvaihtoja, yrittäjä toteaa.

– Tässä työssä vaaditaan todella monipuolista osaamista. Tiedot vanhenevat ja asiat muuttuvat ja tulevat aina vain monimutkaisemmiksi. Alalla toimiminen edellyttää jatkuvaa tietojen päivittämistä ja kouluttautumista. Lisäksi laki vaatii nykyään, että vähintään puolella toimipisteen henkilöstöstä on LKV-pätevyys. Meillä on loistava, asialleen omistautuva henkilöstö, joka täyttää vaatimukset ja saa tulosta aikaan. Yhteistyö ja yhteismyynti niin oman myymälän kuin koko Kiinteistömaailma-ketjun sisällä auttavat meitä palvelemaan asiakaskuntaamme laajalti, ja asiakas voi luottaa saavansa parhaan mahdollisen palvelun.

Kiinteistömaailma Etelä-HaagaYhteystiedot

Kiinteistömaailma Etelä-Haaga
Kauppalantie 24, 00320 Helsinki
Puh. 044 722 4500
etela-haaga@kiinteistomaailma.fi
www.kiinteistomaailma.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä