Asiakkaan ei tarvitse itse tietää ihonsa tarpeista

Asiakkaan ei tarvitse itse tietää ihonsa tarpeista

4612
Kauneus-salonki Tania Puistolan tori
Tania toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Kauneus-salonki Tania Puistolan torilla tarjoaa hengähdystauon niin paikallisille kuin kauempaakin tuleville asiakkaille.

Kauneus-salonki Tania
Sijaintimme on Puistolantorilla.

Kauneus-salonki Tanian kaksikerroksiseen tilaan mahtuu laaja valikoima hoitoja perinteisestä jalkahoidosta hemmotteleviin kasvohoitoihin. Kohta 11 vuotta pyörinyt salonki on sisustettu tunnelmalliseksi ja viihtyisäksi.

Yrittäjä Tania Orismaa-Suvinen on intohimoinen ja ammattitaitoinen SKY-kosmetologi. Tämä näkyy salongille tulvivana positiivisena palautteena ja kasvavana asiakaskuntana.

– Pyrin luomaan rauhallisen tunnelman, jonka syleilyssä asiakas voi helposti unohtaa hetkeksi muun maailman menon, Tania kuvailee salongin ilmapiiriä.

Elämykselliset lahjakortit

Kauneus-salonki Tania PuistolaElämykselliset lahjat ovat mieluisia valintoja. Kauneus-salonki Tanian lahjakortilla voi lahjaksi antaa valitsemansa hoidon tai useamman. Jos ei ole varma, mitä lahjan saaja mieluiten kävisi kokemassa, lahjakortille voi laittaa myös arvoa, jonka voi myöhemmin käyttää itseään miellyttävään hemmotteluun.

Juhliin sopivat kauniit ja luonnolliset ripsenpidennykset silmiin ja kestävät geelilakkaukset kynsiin. Tanian tekeminen on varmaa ja vuosien kokemus näkyy.

Salongissa ovat myös käytössä tunnetun Make-up Foreverin tuotteet hää-, juhla- ja päivämeikkeihin.

 

Huipputuotteet saavat ihon hehkumaan

Kauneus-salonki Tania PuistolaAsiakkaan ei tarvitse etukäteen tietää ihonsa tarpeista. Yhdessä asiakkaan kanssa Tania määrittelee ihon vaatiman hoidon sekä opastaa kotihoitotuotteiden valinnassa ja käytössä.

Liikkeestä löytyy hyvä valikoima laadukkaan Phyris hoitolasarjan tuotteita, joita Tania tilaa myös myyntiin asiakkaiden tarpeita seuraten. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita, jotka saavat ihon hehkumaan hyvinvoivana.

Tania palvelee arkisin klo 10–17 ja muulloin sopimuksen mukaan. Salongin nettisivuilla pääsee selaamaan hoitojen laajaa kirjoa.

Yhteystiedot

Kauneus-salonki Tania
Puistolantori 5, 00760 Helsinki
Puh. (09) 222 5123
www.kauneussalonkitania.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä