Apua kipuihin ja kehon hyvinvointiin

Apua kipuihin ja kehon hyvinvointiin

1735
Fysiopoint Tiina Vorotinski
Hieroja Tiina Vorotinski palvelee asiakkaita Kalliossa lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Vastaanotto on täysin portaattomassa katutasossa. Ajan voi varata myös netissä.

Koulutettu hieroja Tiina Vorotinski on entinen aktiiviurheilija ja ensimmäiseltä ammatiltaan liikunnanopettaja, joka kouluttauduttuaan hierojaksi Suomessa vuonna 1997 ryhtyi heti alan yrittäjäksi. Hän tarjoaa asiakkaille hierontaa ja urheiluhierontaa sekä akupunktio- ja vyöhyketerapiahoitoja.

Tiina tekee myös työpaikka- ja kotikäyntejä. Lisäksi hän ohjaa pienryhmiä, joissa liikutaan iloisella mielellä aitoa perusliikuntaa ja jokaisen omaa kehoa ja kuntoa kunnioittaen. Kokonaisvaltainen lähestymistapa ja asiakkaan yksilölliset kokemukset, tarpeet ja toiveet ovat ammattilaisen työn perusta.

– Keho kertoo paljon, kun sitä oppii kuuntelemaan. Kipua tulee, usein liikunnastakin, ja sitä pitääkin tulla. Oleellista on, että sen tunnistaa, oppii hallitsemaan sitä ja hakeutuu tarvittaessa ajoissa hoitoon.

Liiku ja huolla kehoa

Tiina Vorotinski korostaa, että tärkeintä työssä on, että asiakas kokee saavansa, mitä tuli hakemaan; lievitystä kipuun tai huoltoa ja hyvinvointia keholle.

– Joku saa jo kerrasta kaipaamansa avun. Tarvittaessa suosittelen lääkärillä käyntiä. Monet tulevat vaikka kolmen kerran sarjahoitoon. Paljon on myös niitä, jotka haluavat ylläpitää kehonsa hyvää kuntoa käymällä säännöllisesti hieronnassa.

Tyypillisiä vaivoja, joihin ammattilaiselta haetaan apua ovat tukielinten vaivat ja kaikenlaiset lihasjännitykset.

– Kaikki aktiivisuus on ihmiselle hyväksi. On ihanaa, että koko ajan tulee uusia juttuja ja laitteita, jotka innostavat ihmisiä liikkumaan. Liian rajua harjoittelua kannattaa kuitenkin varoa. Ajoissa aloitettu ja säännöllinen kehonhuolto palkitsee pitkässä juoksussa. Jännitykset tulevat liikkujallekin pikku hiljaa. Jos on liikkunut aktiivisesti vaikka koko 50-vuotisen elämänsä, eivät ne jännitykset yhdellä hierontakerralla laukea.

Yhteystiedot

Fysiopoint Tiina Vorotinski
Hämeentie 34, 00530 Helsinki
Puh. 040 731 2458
www.fysiopointtiina.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä