Apteekkiostokset kätevästi Tapiolan Ainoasta

Apteekkiostokset kätevästi Tapiolan Ainoasta

1778
Tapiolan apteekki
Tapiolan apteekin uusissa avarissa tiloissa tuotteet ovat selkeästi esillä ja henkilöstöltä saa aina maksutta ystävällistä, monipuolista ja osaavaa opastusta ja palvelua.

Nyt apteekkiasiointi on Tapiolassa helpompaa ja mukavampaa kuin koskaan. Tapiolan apteekki löytyy kauppakeskus Ainoan M-tasolta päivittäistavaramyymälöiden naapurista. Tilat ovat avarat, valikoimat entistä laajemmat ja palvelu tutun ystävällistä ja osaavaa.

Asiakkailta muuton myötä saatu runsas myönteinen palaute on otettu Tapiolan apteekissa ilolla vastaan. Uuden keskeisen sijainnin ansiosta apteekkipalvelut ovat nyt helposti saatavissa kauppakeskus Ainoan M-tasolla. Apteekkiin ei tarvitse lähteä erikseen ja sähköisen reseptin ansiosta reseptikään ei jää vahingossa koskaan kotiin. Tapiolan apteekin valot loistavat kirkkaina samalla käytävällä Stockmann Herkun, K-Supermarketin ja Alkon kanssa. Vieressä on Clas Ohlsonin myymälä.

Julkiset liikenneyhteydet Ainoaan ovat hyvät ja paranevat entisestään. Autolla liikkuja pääsee 20 metrin päähän apteekista tullessaan parkkihalliin Leimuniityn liikenneympyrästä.

Valikoimat selkeästi esillä

Uudet asianmukaiset ja entistä laajemmat tilat ovat mahdollistaneet itsehoitotuotteiden valikoiman kasvattamisen. Erityisesti dermokosmetiikan tuotevalikoimaa on täydennetty uusin tuottein.

Tapiolan apteekki apteekkari Risto Kanerva
Apteekkari Risto Kanerva iloitsee niin asiakkaita kuin henkilöstöä ilahduttaneesta muutosta kauppakeskus Ainoaan. Nyt on innostavaa suunnata katse vahvasti eteenpäin.

– Olemme ryhmitelleet tuotteita entistä täsmällisemmin ja saaneet ne esille selkeästi, apteekkari Risto Kanerva kertoo tyytyväisenä.

Reseptilääkkeiden palvelupaikat ovat apteekin takaosassa. Apteekkari muistuttaa, että siellä farmasian asiantuntijoiden tärkeimmät tehtävät ovat lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus, lääkärin kirjoittaman annostuksen tarkistus sekä Kelan antaman korvauksen hoitaminen.

Apteekki palvelee totuttuun tapaan vuoden jokaisena päivänä. Muuton myötä arkipäivien aukioloaika piteni entisestään tunnilla (8–21). Lauantaisin palvellaan 9–18 ja pyhäpäivisin 10–18.

Uusia palveluajatuksia

Mukavasti sujunut ja henkilöstön mahtavaa venymiskykyä osoittanut muutto antaa Risto Kanervan mielestä oivallisen pohjan lähteä seuraavaksi tekemään innolla uutta.

– Olemme tienristeyksessä ja kuuntelemme tarkasti asiakkaiden toiveita. Uskon, että etenemme terveydenhuollon viitan mukaan.

Tulevaisuudessa apteekkiin jouduttaneen hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi palkkaamaan lisää henkilöstöä, vaikka uusiin tiloihin hankittu varastorobotti vapauttikin ammattilaisia rutiinitöistä.

Yhteystiedot

Tapiolan apteekki
Kauppakeskus Ainoa
Länsituuli 7
02100 Espoo
Puh. 09 452 0130
www.tapiolanapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä