Apteekki Elixir on avoinna joka päivä

Apteekki Elixir on avoinna joka päivä

3291
Apteekki Elixir Espoo Sello
Apteekki Elixiriin, kauppakeskus Sellon viereisen talon katutason tiloihin, on todella helppo tulla, myös esteettömästi.

Apteekki Elixir Leppävaarassa on monelle tuttu, sillä se osuu millä kulkuneuvolla tahansa helposti matkan varrelle ja on avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös jouluna.

Apteekki Elixir löytyy Kauppakeskus Sellon viereisen tornitalon ja Lääkärikeskus Mehiläisen alakerrasta. Leppävaaran rautatie- ja bussiasemat sekä hyvät parkkipaikat ovat ihan vieressä. Katutason avariin ja esteettömiin tiloihin on helppo poiketa asioimaan. Apteekki on avoinna arki-iltaisin kello 21 asti. Lauantaisin palvellaan kello 10–18 ja sunnuntaisin kello 12–18.

Apteekki Elixir kosmetiikkaosasto
Myös apteekkikosmetiikassa on runsaasti valinnanvaraa.

– Haluamme osaltamme varmistaa, että apteekkiasiointi on joustavaa ja asiakas saa myös aina heti lääkärikäynnin jälkeen mukaansa tarvittavat lääkkeet. Näin hoito käynnistyy välittömästi ilman turhia viivytyksiä ja ylimääräisiä apteekkimatkoja. Se on erittäin tärkeää. Kipu, sairaus ja muut apteekkiasiointitarpeet eivät katso kelloa, apteekkari Annika Tuominen-Kalland toteaa kertoessaan apteekin päivittäisistä ja pitkistä palveluajoista.

Ammattilaiset opastavat mielellään

Avarassa ja valoisassa apteekissa on helppo asioida. Reseptilääkeet asiakas saa suoratoimituksena erikseen varatusta palvelupisteestä. Lääkkeiden toimitusta nopeuttaa ne hyllyistä noutava lääkerobotti.

Apteekki Elixir
Itsehoito-osaston ostokset voi maksaa kätevästi ovensuun kassalla.

– Pisteessä voi istua ja jutella farmaseutin kanssa omasta lääkityksestään ja hyvinvointiin vaikuttavista asioista. Ammattilainen opastaa myös toimitettavien lääkkeiden käytössä, Annika Tuominen-Kalland lupaa.

Apteekki Elixirin palveluvalintaosastolla voi monipuoliseen valikoimaan tutustua itsekseen kaikessa rauhassa tai antaa ammattilaisten auttaa ja opastaa.

Apteekki Elixir palvelee:

Ma–pe klo 8.30–21
La klo 10–18
Su klo 12–18, joka sunnuntai
Pyhäpäivisin klo 12–15 tai 12–18

Yhteystiedot

Apteekki Elixir
Hevosenkenkä 3
(Leppävaaran asema)
02600 Espoo
info@apteekkielixir.fi
www.apteekkielixir.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä