Aninkainen.fi Vantaan toimistossa iloisen reipas tekemisen meininki

Aninkainen.fi Vantaan toimistossa iloisen reipas tekemisen meininki

2680
Aninkainen Vantaa Myyrmanni
Timo Luoma (vas.), Jorma Pietilä, Mari Varis ja Mirja Perälä sylissään toimistokoira Mimo, palvelevat asiakkaita henkilökohtaisesti ja lupaavat toimia aina nopeasti ja joustavasti.

Välittävää henkilökohtaista välittämistä

Kiinteistövälitysketju Aninkainen.fi on noussut vahvan osaamisen ja kovan työn kautta tunnetuksi ja menestyväksi brändiksi. Se leviää voimakkaasti ja maanlaajuisesti. Myös Vantaan toimistossa palvelee asiakkaita kokenut ammattilaisten tiimi jo neljättä vuotta.

Aninkainen.fi on kiinteistövälitysketjun Vantaan välittäjien sanoin – tulevaisuuden ketju. Vauhdilla laajeneva ketju pärjäsi hyvin alan huonotkin ajat. Menestyksen takana on vahva osaaminen ja kova työ, joilla rakennetaan luja luottamus ja henkilökohtainen suhde asiakkaan ja välittäjän kesken.

– Meillä on takana loistavasti mennyt kesä, jossa heinäkuu oli erittäin kiireinen. Sama oli tilanne viimekin vuonna. Kesälomia ei ehditty juuri pitää, kertoo Aninkainen.fi Vantaan toimiston yrittäjä Mari Varis, jonka yrittäjätaival alkoi Joensuussa vuonna 1995. Pääkaupunkiseudulla hän on asunut nyt 16 vuotta.

Kiinteistövälitysalan kokemusta on Vantaan ammattilaisilla yhteensä yli 60 vuotta. Kaikilla neljällä on LKV-pätevyys ja kaksi toimii myös kaupanvahvistajana. Koko ketjun keulahahmona tunnetaan Jethro Rostedt. Yhteensä ketjun toimistoissa työskentelee tällä hetkellä noin 80 välittäjää. Myytäviä kohteita valtakunnallisesti on noin 4 000.

Oma välittäjä on asiakkaan tavoitettavissa 24/7 ja hän tuntee kohteen pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Henkilökohtainen välittäjä

Aninkainen.fi Vantaan toimistossa on iloisen reipas tekemisen meininki.
– Jokainen hoitaa henkilökohtaisesti jokaisen oman asiakkaansa. Luottamuksen saavuttaminen on a ja o. Oma välittäjä on asiakkaan tavoitettavissa 24/7 ja hän tuntee kohteen pienimpiä yksityiskohtia myöten. Vaikka kutsu näyttöön käy joskus lyhyelläkin varoitusajalla, me menemme emmekä jää miettimään, nauravat välittäjät muistellessaan vähän karujakin tositapahtumia.

Kokeneet ammattilaiset vertaavat asiakasta työnantajaan

– Meille on elinehto, että asunto menee kaupaksi. Sen vuoksi työhön on heittäydyttävä täysillä. Apuna meillä ovat parhaat mahdolliset markkinointi- ja yhteydenpitokeinot, kuten tehokkaasti toimivat netin hakupalvelu ja facebook.

Välittäjän työssä ammattilaisia viehättää se, että siinä voi auttaa ihmisiä pääsemään elämässä eteenpäin.
– Emme kai me tälle alalle uppouduttuamme muuta voisikaan enää tehdä. Työ vie mennessään, kun on innostunut remontoinnista, sisustuksesta, myynnistä sekä ihanista asiakkaista ja asunnoista.

Luota ammattilaiseen

Hyvän välittäjän tuntee Mari Variksen mielestä siitä, että hän on tullut pitkään toimeen provisiopalkalla. Niin osakehuoneiston kuin varsinkin palstan tai kiinteistön myyntiin ja ostoon liittyy monenmoisia kiemuroita ja usein vahvoja tunnesiteitäkin.

– Tunteista ei ostaja maksa mitään, mutta tietämättömyys ja hyväuskoisuus voivat tulla kalliiksi. Siksi kannattaa usein elämän suurimman omaisuuden ostossa ja myynnissä luottaa ammattilaiseen. Oikea hinta-laatusuhde varmistaa parhaiten nopeat kaupat hyvään hintaan, muistuttavat Aninkainen.fi Vantaan ammattilaiset.

Toimiston toiminta-alueena on pääasiassa pääkaupunkiseutu kehyskuntineen.
– Paljon asuntoja myydään tällä hetkellä tosi nopeasti. Toisaalta taas esimerkiksi Myyrmäessä asunnon myyntiaika putkiremontoimattomasta talosta voi venyä pitkäksi. 1990-2000-luvun kodit vaihtavat omistajaa nopeasti, kun hinta-laatusuhde on kohdallaan. Keskimääräiset ajat eivät siis kerro totuudesta yhtään mitään.

Aninkainen.fiPyydä meidät kylään vaikka jo tänään, ilmaiselle arviokäynnille.

Yhteystiedot

Aninkainen.fi Vantaa / Johanva Oy
Kauppakeskus Myyrmanni 3. krs
Iskoskuja 3, 01600 Vantaa
Puh. 09 386 6866
www.aninkainen.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä