Älvsbytalo tekee talounelmista totta

Älvsbytalo tekee talounelmista totta

3942
Älvsbytalo Suometar
Jo ennestään energiapihin Älvsbytalon hiilijalanjälkeä voi edelleen pienentää sähköä tuottavilla aurinkopaneeleilla. Paneelit tuottavat sähköä noin 3000 kWh vuodessa. Kuvassa Suometar-talo.

Älvsbytalon uuden Talo & Tontti -palvelukonseptin tarkoituksena on tehdä omakotitalon rakentamisesta mahdollisimman vaivaton ja miellyttävä hanke niin ensikertalaisille lapsiperheille kuin vaikka eläkepäivien kotia suunnitteleville senioripareille. Hallavantorpan alue löytyy Länsi-Espoosta Gumbölen kartanon ja golfkentän naapurista, kehä kolmosen ja Turuntien tuntumasta.

Muutamassa viikossa muuttovalmiiksi pystyyn nouseva, laadukas, mutta edullinen Älvsbytalo on tehnyt todeksi jo kymmenientuhansien perheiden asumisunelmat. Parhaiten syyt ymmärtää, kun käy tutustumassa esittelytaloon ja keskustelee taloedustajien kanssa omista haaveistaan ja toiveistaan.

Talo & Tontti –konseptissa tontille on hankittu rakennuslupa jo valmiiksi. Tontti on heti valmis rakennettavaksi ja rakennuslupa on valmiina. Älvsbytalo omalla tontilla Espoossa edullisesti alkaen 2500 €/m²

Laadukasta asumista järkihintaan

Tämän kevään uutuustalomallimme Siiri sopii Sinulle, jos et tarvitse ympärillesi suurta taloa, vaan arvostat tehokkaita asumisneliöitä. Siiri on uusi Älvsbytalo, jossa on 63 tehokasta ja toimivaa neliötä. Nykyaikainen ja ulkoasultaan elegantti Siiri sopii niin maalle kuin kaupunkiin, ja se on oiva valinta tiukasti rajatuille tonteille, tai vaikkapa paritaloksi.

Älvsbytalon suosio perustuu korkeaan laatuun ja edulliseen hintaan. Suurista puisista elementeistä rakennettujen tilaelementtitalojen mallisto on tehokas ja tuotantomäärät suuria. Niihin voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia.

Sisustusmateriaaleja on runsaasti. Materiaalit asiakas valitsee aina itse. Esimerkiksi tapetointityöt tehdään talon viimeistelyvaiheessa.

– Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan 99 % asiakkaistamme suosittelisi taloamme tuttavilleen, kertoo Älvsbytalon taloedustaja Juha Salonen.

RTS Oy:n tutkimuksen mukaan Älvsbytalo sai muihin talopakettivalmistajiin verrattuna kaikkein parhaimmat arvostelut asiakkailta kategorioissa: Tyytyväisyys talotoimitukseen & talopystytykseen. (Rakennustutkimus RTS Oy, Suomi Asuu 2015/16)

Laatua vakiohintaan

Älvsbytalo on Pohjoismaiden suurin valmistalojen toimittaja. Vuodesta 1960 alkaen talovalmistaja on toimittanut yli 40 000 kotia Pohjoismaihin. Suomessa niitä on yli 8 000. Suomessa myytävät talot valmistetaan Kauhajoella. Muut perheyrityksen tuotantolaitokset ovat Ruotsissa.

Muuttovalmiiksi sovitusti suomalaisvoimin
Älvsbytalo Marja Lindqvist ja Juha Salonen
Älvsbytalon edustajat Marja ja Juha näyttävät mielellään Espoon esittelytaloa milloin vain, Hallavantorpantie 8. Kannattaa pirauttaa, vaikka taloasiat pyörisivät vasta haaveissa.

Älvsbytalot rakennetaan muuttovalmiiksi kodinkoneita myöten. Muuttovalmiissa Älvsbytalossa osa toimituksen laatua on tarkasti suunniteltu ja paikkansa pitävä aikataulu. Muuttonsa voi suunnitella hyvissä ajoin. Talon asennustyön tekevät aina omat suomalaiset ammattimiehet.

– Näin varmistamme, että työ sujuu ripeästi ja korkea, tarkasti valvottu kotimainen laatu säilyy tehtaalta asennukseen ja sisätilojen viimeistelyyn saakka. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu yhdessä arkkitehtiemme kanssa ja yhteistyökumppaneitamme ovat alan johtavat toimijat, kertoo Juha Salonen.

Tervetuloa tutustumaan

Suometar-taloon ja Hallavantorpan alueeseen ma 5.6. ja ke 7.6. kello 16 – 20. Osoitteessa: Hallanvantorpantie 8, 02820 Espoo.
Voit tutustua rauhassa, katsella, kysellä ja huomata miten kätevästi ja turvallisesti uuden kodin voi hankkia.

ÄlvsbytaloYhteystiedot

Älvsbytalo
Esittelytalo: Hallavantorpantie 8, 02820 Espoo
Juha Salonen 0400 610 045
Marja Lindqvist 0400 484 690
Jari Halmesuo 0500 840 648
www.alvsbytalo.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä