Ajokortti on iloinen asia

Ajokortti on iloinen asia

1412
Autokoulu Tik-Tak
Tik-Tak tarjoaa opetusta henkilöautokortti B:n, mopo- ja moottoripyöräkortin suorittamiseksi. Autovalikoimassa on kaksi manuaalista ja yksi automaattivaihteinen opetusauto.

Autokoulu Tik-Takissa opiskellaan teoria kasvotusten keskustellen, tullaan tutuiksi ja lähdetään sitten ajoharjoitteluun oikealla autolla rennosti lähtötilanteen ja oppilaan odotusten mukaisesti.

Autokoulu Tik-Tak on nuori ja iloinen, mutta sen perustajilla on parinkymmenen vuoden kokemus liikenneopettajan työstä. Oppilaiden palaute, omat näkemykset parhaista oppimistavoista ja halu toteuttaa työssä omia ajatuksia saivat työkavereina olleet Jyrki Saulion ja Hannu Kaarteen lähtemään yrittäjiksi 1,5 vuotta sitten.

Autokoulu Tik-Tak
Jyrki Saulio (vas.) ja Hannu Kaarre tietävät kokemuksesta, että tavallinen auto ja pätevä opettaja varmistavat parhaan ja tehokkaimman oppimisympäristön.

– Haluamme Tik-Takin olevan miellyttävä ja helposti lähestyttävä autokoulu. Meillä on pedagogisesti hyvä tuntuma tulla toimeen oppilaiden kanssa, jotka nykyisin ovat tosi erilaisia. Siksi opetus on tarpeen muokata erittäin yksilölliseksi. Esimerkiksi auton perushallintaa harjoitellaan jokaisen oppilaan kanssa tarpeellinen määrä.

Empaattinen ja sympaattinen suhtautuminen oppilaisiin ovat Tik-Takissa opetuksen peruspilareita.

Teoriaa myös lauantaisin

Tik-Takissa opiskellaan kaikki teoria kasvotusten. Silloin voidaan myös keskustella ryhmässä kaikista liikenne- ja turvallisuusasioista vapaasti oppilaiden kiinnostuksen mukaan. Samalla opettaja tulee tutuksi ja hän puolestaan saa hyvän kuvan oppilaan persoonallisuudesta, odotuksista ja toiveista ennen ajotunneille lähtöä.

Uusi teoriakurssi alkaa joka toinen maanantai, mutta Tik-Takissa on teoria mahdollista opiskella myös tiiviisti kolmen lauantaipäivän aikana. Lauantaikurssit alkavat kerran kuukaudessa. Yrityksen nettisivuilta tik-tak.fi löydät kurssit ja voit myös ilmoittautua niille.

Aina oikeilla autoilla

Tik-Tak sijaitsee Tikkurilan aseman ja koulujen lähellä hyvässä ja monipuolisessa liikenneympäristössä. Erilaisia tuntikohtaisia harjoittelupaikkoja ei tarvitse etsiä kaukaa.

Kaikki ajo-opetus järjestetään oikeilla autoilla, sillä Jyrki Saulion ja Hannu Kaarteen mielestä tietokonepelit ja ”simulaattorit” eivät yllä lähellekään aitoa tasoa ja ruudun ääressä tilanteesta puuttuu kokonaan todellinen tuntuma autoon ja liikenteen vilinä sekä luonnollinen oppilaan ja opettajan välinen vuorovaikutus.

Yhteystiedot

Autokoulu Tik-Tak
Jokiniementie 71
01370 Vantaa
posti@tik-tak.fi
Jyrki Saulio puh. 0400 237 269
Hannu Kaarre puh. 0400 237 197
www.tik-tak.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä