Aidosti välittävää apteekkipalvelua Herttoniemen ytimessä

Aidosti välittävää apteekkipalvelua Herttoniemen ytimessä

1727
Herttoniemen apteekki
Herttoniemen apteekki palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin kello 8–20 (heinäkuussa 8–19) ja lauantaisin kello 9–17.

Herttoniemen apteekin palveluajatuksena on: Me välitämme. Metroaseman vieressä sijaitsevan apteekin valikoimat ovat monipuoliset ja palvelu ystävällistä ja joustavaa sekä huolella loppuun asti vietyä. Apteekin pitkät aukioloajat mahdollistavat ostosten teon arkisin aamukahdeksasta iltakahdeksaan ja myös lauantaisin.

Herttoniemen apteekki palvelee niin herttoniemeläisiä kuin lähialueiden asukkaita. Myös Herttoniemen metroaseman liityntäliikennettä käyttävät kokevat asioinnin apteekissa helpoksi, koska metroasemalta lähtevä suojatie tuo suoraan apteekin ovelle.

Apteekissa käyvien lisäksi Herttoniemen apteekki palvelee lähialueiden kotihoidon asiakkaita ja palvelutaloja. Myös yksityishenkilöiden on mahdollista saada lääkkeensä kotiin kuljetettuina Herttoniemeen ja lähialueille.

Monipuoliset valikoimat ja vaihtuvat tarjoukset

Herttoniemen apteekin asiakastilat ovat uudistuneet täysin muutaman viime vuoden aikana ja tuotevalikoimaa on lisätty reilusti. Itsehoitolääkkeissä ja muissa tuotteissa, kuten vitamiineissa, hivenaineissa, ihonhoito-, hygienia- ja suuhygieniatuotteissa riittää runsaasti valinnanvaraa. Apteekkikosmetiikan valikoimasta löytyvät muun muassa Vichy, Avène, La Roche-Posay, Eucerin, Lumene LAB, Favora, Aco ja IDUN mineraalimeikkisarja.

Herttoniemen apteekissa on tarjolla säännöllisesti vaihtuvia ajankohtaisia tarjoustuotteita. Niitä esitellään lähialueiden kotitalouksiin jaettavassa Herttoniemen apteekin Terveyslehdessä ja apteekin nettisivuilla. Ja tietenkin apteekissa.

Reseptilääkkeet nopeasti ja asiantuntevasti

Asiakas saa Herttoniemen apteekissa reseptilääkkeet erillisissä palvelupisteissä, joissa asiantuntevat farmaseutit opastavat ja antavat neuvoja lääkkeiden oikeaan käyttöön.

– Palvelu on joustavaa ja nopeaa, eikä jonoja juurikaan pääse syntymään, kertoo apteekkari Ritva Ylänkö.

Apteekin reseptilääkkeiden valikoimaa on myös laajennettu ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Annosjakelu helpottaa arkea

– Lääkkeiden annosjakelupalvelu on jo hyvin laajasti kotihoidon ja palveluasumisen asiakkaiden käytössä ja se kiinnostaa yhä enemmän myös yksityisiä asiakkaita, kertoo apteekkari.

Annosjakelupalvelun alkaessa tarkistetaan lääkityksestä mahdolliset päällekkäisyydet ja yhteisvaikutukset. Palvelussa asiakas saa lääkkeensä apteekista valmiisiin annospusseihin jaettuina kahdeksi viikoksi kerrallaan.

– Annosjakelu soveltuu erityisen hyvin ikääntyneille ja henkilöille, joilla on käytössään useita lääkkeitä tai haasteita muuten huolehtia lääkehoidon toteutumisesta. Koska asiakkaalle toimitetaan kerrallaan vain kahden viikon lääkkeet, ei lääkityksen muuttuessa kotiin kerry suuria määriä käyttämättä jääneitä lääkkeitä.

Asiakas on tärkein

Herttoniemen apteekille ja sen henkilökunnalle asiakas on tärkein.

– Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, valikoimaamme ja palveluamme asiakaslähtöisesti, asiakkaita kuunnellen, toteaa Ritva Ylänkö.

Viimeisin uudistus on ollut sisäänkäynnin ulko-oven automatisointi. Apteekkiin tultaessa oven voi avata myös ulkopuolella olevasta vihreästä avauspainikkeesta. Poistuttaessa ovi avautuu automaattisesti. Kulku apteekkiin on nykyisin helppoa silloinkin, kun kädet ovat täynnä tai ovien avaaminen muuten hankalaa esimerkiksi lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa.

– Oviuudistus toteutettiin asiakkaiden toivomuksesta. ”Koska me välitämme”, toteaa apteekkari.

Yhteystiedot

Herttoniemen Apteekki
Hiihtomäentie 14
00810 Helsinki
Puh. 09 759 4780
asiakaspalvelu@herttoniemenapteekki.fi
www.herttoniemenapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä