Ympyrätalossa on ainutlaatuinen hyvinvointiapteekki

Ympyrätalossa on ainutlaatuinen hyvinvointiapteekki

3498
Ympyrätalon apteekki
Hyvinvointibaari on apteekin keskus. Smoothiesta nauttivat apteekkari Tiina (oik.) ja Emilia.

Ympyrätalon apteekissa tarjotaan perinteiset apteekkipalvelut uudella tavalla. Lisäksi sieltä saa lukuisia hyvinvointia ja terveyttä edistäviä hoitoja ja palveluja, joita ei ole totuttu löytämään apteekista. Malli on kansainvälisestikin ainutlaatuinen.

Ympyrätalon apteekin palvelukonseptin ytimenä ovat asiakkaan tarpeet. Asiakaskokemuksen syventämiseen on paneuduttu perin pohjin yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Tuloksena on talo, josta löytyy runsaasti muutakin kuin tavanomaista apteekkipalvelua.
– Yhteistyössä hyvien kumppaniemme kanssa tarjoamme asiakkaille työkaluja, joiden uskomme motivoivan heitä ottamaan vastuuta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Monipuolisiin palveluihimme on matala kynnys. Ne mahdollistaa moniosaava henkilöstömme, josta olen todella ylpeä. Joukossa on esimerkiksi farmaseuttisairaanhoitajia sekä iho- ja jalkaterapeutteja, kertoo apteekkari Tiina Vaitomaa.

Ympyrätalon apteekin toimintamallilla on mahdollista ehkäistä muun muassa monia
elintapasairauksia sekä tukea asiakkaita sairauksien hoidossa.
– Terveisinä päättäjille voisi kertoa, että Suomessa apteekkien neuvonnalla saadaan
vuosittain noin miljardin euron säästöt yhteiskunnalle ja terveydenhuollolle.

Ympyrätalon apteekki
Sairaanhoitajat Satu (oik.) ja Karoliina esittelevät innostuneina palveluja ja muistuttavat, että apteekki on saanut toiminnastaan myös Ekokompassi-tunnuksen (www.ekokompassi.fi).
Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Apteekin ajanvarauksella toimivat TERVE!-palvelut sisältävät monenlaisia sairaanhoitajien tekemiä mittaus- ja kartoituspalveluita sekä opastusta ja hoitoja. Ne tukevat lääkehoitoa ja helpottavat terveydenhoitoa myös ennaltaehkäisevästi.

Apteekkari muistuttaa, että vähintään puolet hyvinvoinnista on mielen hoitoa. Niinpä Ympyrätalon apteekissa on oma hyvinvointihoitola. Se tarjoaa ihoterapeuttien kasvohoitoja, ihoterapeuttien ja sairaanhoitajien esteettisen lääketieteen ihonhoitoja, jalkaterapeuttien terveyttä edistäviä jalkojenhoitoja, kiinalaista lääketiedettä ja koululääketiedettä yhdistäviä Harmoniaa-yhdistelmähoitoja esimerkiksi stressin tai allergioiden lievittämiseen, ihokarvojen poistoa ja monenlaisia pikakaunistajia.

Apteekin hyvinvointibaarissa voi nauttia terveellisen juoman ja tutustua hyvinvointikirjallisuuteen. Se toimii myös info-, ajanvaraus- ja noutopisteenä. Baaritapahtumissa kuullaan mielenkiintoisia asiantuntija-alustuksia.

Nopeasti tai kaikessa rauhassa

Ympyrätalon apteekkiin on kolme sisäänkäyntiä ja uudella tavalla rakennetut palvelupisteet on hajautettu eri puolille apteekkia. Asiakas voi valita normaalin tai kiireettömän reseptipalvelulinjan. Normaalilla, sinisellä linjalla asioidaan pyöreiden pöytien ääressä seisten ja ostokset maksetaan kassalla. Kiireettömällä, vaaleanpunaisella linjalla asiat selvitetään maksamista myöten rauhassa istuen.

Tuotevalikoima on erittäin laaja. Apteekki on esimerkiksi yksi harvoista Royal Caninin lemmikkien erikoisruokia myyvistä apteekeista. Myös seksuaaliterveystuotteita ja superfoodia on runsaat valikoimat. Kanta-asiakkaille on hyviä etuja; tapahtumia, tarjouksia ja esimerkiksi yli 50/100 euron kertaostoksesta saatava 5/10 euron etuseteli, joka kelpaa noin sataan terveys- ja hyvinvointipalveluun.

Apteekki kuuluu suurimpaan suomalaiseen yksityisten apteekkien muodostamaan YTA-Yhteistyöapteekit-apteekkiketjuun. Olemme avoinna: ma-pe klo 8-20, la klo 10-18, su klo 12-16. Juhlapyhinä olemme suljettu.

Ympyrätalon apteekki
Yhteystiedot

Ympyrätalon apteekki
Siltasaarenkatu 18, 00530 Helsinki
Puh. 029 340 0680
Ajanvaraus hoitoihin 24h,
www.ympyratalonapteekki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä