Yksilöllistä palvelua yksityiseltä Silmäasemalta

Yksilöllistä palvelua yksityiseltä Silmäasemalta

2327
Silmäasema Ympyrätalo
Tiia Suni (vas.) ja Jaana Roiha palvelevat asiakkaita mielellään, mutta antavat heidän myös halutessaan katsella kehyksiä rauhassa itsekseen.

Ympyrätalon Silmäasema on yksityinen optikkoliike, josta saa monipuoliset optikko- ja silmälääkäri- sekä silmälaboratoriopalvelut. Henkilökohtainen palvelu ja yksilöllinen tuotevalikoima tuovat asiakkaita Hakaniemeen pidempienkin matkojen takaa.

Pääkaupunkiseudun ainoana yksityisenä, Silmäasema-ketjuun kuuluvana optikkoliikkeenä Ympyrätalon Silmäasemalla valitaan kehysmallisto itse omaa aluetta ja asiakaskuntaa silmällä pitäen. Kun tyylikkäisiin kehyksiin ja laadukkaisiin, uusimman teknologian linsseihin liitetään henkilökohtainen palvelu, ei ihme, että asiakastyytyväisyys silmälasien hankinnassa kohoaa korkealle.

– Pyrimme aina miettimään monipuolisesti ja kaikessa rauhassa jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita silmälasien hankinnassa, toteaa optometristi Jaana Roiha, jolla on myös piilolasipätevyys kuten kaikilla liikkeessä työskentelevillä optikoilla.

Sujuvasti silmälääkäriin ja tutkimuksiin

Liikkeessä työskentelevien optikkojen lisäksi siellä pitävät vastaanottoa neljä eri silmälääkäriä useana viikonpäivänä. Lääkäriaikaa ei yleensä tarvitsekaan kauan odotella. Joskus sen saattaa saada jopa samaksi päiväksi.
– Yhteistyö sujuu samoissa tiloissa mutkitta ja on usein opettavaistakin. Ja mikä parasta: Asiakas säästyy turhilta juoksuilta, kun näköasiat hoituvat samassa paikassa. Silmälääkärissä olisi jokaisen hyvä käydä ensimmäisen kerran ikänäköoireiden ilmetessä ja sen jälkeen parin vuoden välein, sillä monet silmäsairaudet kehittyvät oireettomasti. Myös alle 8-vuotiaiden lasten näköasiat kuuluvat aina silmälääkärin tarkistettaviksi, Jaana Roiha muistuttaa.

Ympyrätalon Silmäasemalla tehdään myös silmälaboratoriotutkimuksia. Käytössä on nykyaikainen, potilaalle miellyttävä OCT Cirrus -silmänpohjan valokerroskuvauslaite, joka mahdollistaa glaukooman ja ikärappeuman tarkan diagnosoinnin ja hoidon seurannan. Lisäksi löytyy näkökenttätutkimusyksikkö sekä laserlaite pehmeään glaukooman hoitoon. Silmäaseman kautta pääsee tarvittaessa joustavasti myös silmäleikkauksiin.

Ympyrätalon Silmäasema
Jo perheen pienimmät tarvitsevat silmiensä
suojaksi laadukkaat aurinkolasit.
Näkömukavuus ennen kaikkea

Syksyn uudet kehysmallit ovat saapumassa Ympyrätalon Silmäasemalle. Myös uusia merkkejä tulee joukkoon. Aurinkolasienkin valikoima on runsas. Vaihtoehtoja löytyy vauvasta vaariin, vahvuuksilla tai ilman.
– Monipuolisessa kehysvalikoimassamme on niin varmaa ja tuttua ilmettä kuin trendikkäitäkin vaihtoehtoja. Linssinvalmistajat antavat tuotteilleen tottumustakuun ja lasien istuvuutta ja näkömukavuutta voidaan parantaa monella tapaa. Kenenkään ei siis pidä jäädä tuskailemaan istuvuus- tai sopivuusongelmien kanssa. Vaikka silmälasit ovat tänä päivänä osittain osa yksilöllistä asustusta, ne ovat useimmille ennen kaikkea tärkeä terveysasia, Jaana Roiha muistuttaa.

Turvalliseen silmienhoitoon kuuluvat Roihan mielestä myös piilolasien käyttäjien ensisovitukset ja säännölliset piilolinssikontrollit. Ympyrätalon Silmäasemalta hankittujen silmälasien linssien muotoonhionta tehdään pääsääntöisesti omassa pajassa niin kuin korjaustyötkin.

Ympyrätalon Silmäasema on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–14.

Yhteystiedot

Ympyrätalon Silmäasema
Siltasaarenkatu 18–20
00530 Helsinki
Puh. 09 727 90720
ympyratalo@silmaset.fi
www.silmaasema.fi
www.silmaset.fi
www.facebook.fi/ympyratalonsilmaasema

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä