Yksilöllistä palvelua yksityiseltä Silmäasemalta

Yksilöllistä palvelua yksityiseltä Silmäasemalta

2040
Arabianrannan Silmäasema
Optikon näöntutkimuksessa kannattaa käydä kahden vuoden välein.

Arabianrannan Silmäasema on optikkoliike, josta saa monipuoliset optikko- , silmälääkäri- sekä silmälaboratoriopalvelut. Jatkuvasti uudistuva kehysvalikoima ja asiakkaiden tarpeet huomioonottava palvelu tekee Arabianrannassa asioivista asiakkaista nopeasti kanta-asiakkaita.

Yksityisenä, Silmäasema-ketjuun kuuluvana optikkoliikkeenä Arabianrannan Silmäasemalla valitaan kehysmallisto itse omaa aluetta ja asiakaskuntaa silmällä pitäen. Kun tyylikkäisiin kehyksiin ja laadukkaisiin, uusimman teknologian linsseihin liitetään henkilökohtainen palvelu, ei ihme, että asiakastyytyväisyys silmälasien hankinnassa kohoaa korkealle.

– Mietimme monipuolisesti ja kaikessa rauhassa jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita silmälasien hankinnassa, toteaa optikko Tarja Vihinen, jolla on myös piilolasipätevyys kuten kaikilla liikkeessä työskentelevillä optikoilla.

Sujuvasti silmälääkäriin ja tutkimuksiin

Liikkeessä työskentelevien optikkojen lisäksi siellä pitävät vastaanottoa kolme eri silmälääkäriä useana viikonpäivänä. Lääkäriaikaa ei yleensä tarvitsekaan kauan odotella. Joskus sen saattaa saada jopa samaksi päiväksi.

– Yhteistyö sujuu samoissa tiloissa mutkitta ja on usein opettavaistakin. Ja mikä parasta: Asiakas säästyy turhilta juoksuilta, kun näköasiat hoituvat samassa paikassa. Silmälääkärissä olisi jokaisen hyvä käydä ensimmäisen kerran ikänäköoireiden ilmetessä ja sen jälkeen parin vuoden välein, sillä monet silmäsairaudet kehittyvät oireettomasti. Myös alle 8-vuotiaiden lasten näköasiat kuuluvat aina silmälääkärin tarkistettaviksi, Tarja Vihinen muistuttaa.

Arabianrannan Silmäasema
– Monitehosilmälasien toimitusaika on n. 1,5 viikkoa, yksiteholasit jopa seuraavalle päivälle, kertoo optikko Matias Leikoski.
Oma paja

Arabianrannan Silmäasemalla on oma linssihiomakone. Itsenäinen hionta nopeuttaa toimitusaikoja.

– Monitehosilmälasien toimitusaika on n. 1,5 vkoa, yksiteholasit saadaan valmistettua jopa seuraavalle päivälle. Omalla hiontatyöllä pystytään varmistamaan jokaisen silmälasin siisti ja viimeistelty jälki, kertoo optikko Matias Leikoski.

Näkömukavuus ennen kaikkea

Kevään uudet mallit ovat saapuneet Arabianrannan Silmäasemalle.

– Monipuolisessa kehysvalikoimassamme on niin varmaa ja tuttua ilmettä kuin trendikkäitäkin vaihtoehtoja. Linssinvalmistajat antavat tuotteilleen tottumustakuun ja lasien istuvuutta ja näkömukavuutta voidaan parantaa monella tapaa. Kenenkään ei siis pidä jäädä tuskailemaan istuvuus- tai sopivuusongelmien kanssa. Vaikka silmälasit ovat tänä päivänä osittain osa yksilöllistä asustusta, ne ovat useimmille ennen kaikkea tärkeä terveysasia, Vihinen muistuttaa.

Turvalliseen silmienhoitoon kuuluvat Vihisen mielestä myös piilolasien käyttäjien ensisovitukset ja säännölliset piilolinssikontrollit.

Arabianrannan Silmäasema on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–15.

Yhteystiedot

Silmäset Silmäasemat
Arabianranta
Hämeentie 111
p.0927800160
arabianranta@silmaset.fi
www.facebook.fi/arabianrannansilmaasema

Vuosaari
Vuotie 45
p. 093211074
vuosaari@silmaset.fi
www.facebook.fi/vuosaarensilmaasema

Ympyrätalo
Siltasaarenkatu 18–20
Puh. 09 727 90720
ympyratalo@silmaset.fi
www.facebook.fi/ympyratalonsilmaasema
www.silmaset.fi
www.silmaasema.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä