Vastuullisuus näkyy kaikessa Handelsbankenin toiminnassa

Vastuullisuus näkyy kaikessa Handelsbankenin toiminnassa

1660
Handelsbanken Espoo-Matinkylä
Kuvassa vasemmalta oikealle: Kristiina Valli, Marianne Välkki, Henri Gallen, Helene Kuikka, Iiro Hollmèn ja Arja Luoto.

Handelsbankenin Espoo-Matinkylän konttori on muuttanut juuri uusiin tiloihin vain kivenheiton päähän entisestä paikasta. Tarjolla ovat kaikki tutut palvelut. Vastuullisuutta kaikessa toiminnassaan toteuttava pankki on ollut erityisesti sijoittajan asialla jo vuodesta 1871.

Handelsbankenin Espoo-Matinkylän konttori hohtaa uutuuttaan ja sieltä on huikeat näkymät. Muuton syynä on se, että kymmenessä vuodessa ensimmäinen sympaattinen, mutta pieni konttori kävi epäkäytännölliseksi.

– Täällä isommissa tiloissa meillä on erinomaiset mahdollisuudet kohdata asiakkaat asianmukaisissa neuvottelutiloissa. Neuvottelutilaa tarvitaan entistä enemmän myös siksi, että henkilöstömme määrä on kasvanut. Kun asiakkaat tulevat pääosin ajanvarauksella, asiat pystytään hoitamaan kaikessa rauhassa, konttorinjohtaja Arja Luoto kertoo tyytyväisenä.

Konttorista saa edelleen kaikki tutut henkilöasiakkaiden ja pk-yritysten palvelut. Myös kassapalvelut ovat tarjolla omille asiakkaille päivittäin kello 10–13 eikä niihin konttorinjohtajan mukaan pääse nykyisin syntymään jonoa.

Laadukkaat sijoituspalvelut läheltä

Handelsbanken on erityisesti sijoittajan pankki, joka tunnetaan pitkäjänteisestä ja vakaasta toimintatavastaan.

– Meillä on omassa konttorissamme resurssit varallisuuden kartuttamiseen. Voimme tarjota asiakkaille kattavasti vaihtoehtoja omatoimisesta sijoittamisesta Private Banking -palveluihin. Sijoitusjohtajamme Marianne Välkki ja Iiro Hollmén ovat kokeneita ammattilaisia, jotka voivat käyttää apunaan ison konsernimme merkittäviä tutkimus- ja analyysipuolen sekä salkunhoidon resursseja, kertoo Arja Luoto.

Vastuullinen yritystoiminta on koko Handelsbankenin toiminnan luonnollinen osa. Se näkyy paitsi sijoitustoiminnassa ja luotonannossa myös monella muulla tavalla pankin ja pankkilaisten arjessa.

– Emme toimi ainoastaan säännösten, vaan myös niiden hengen mukaisesti hyvää pankkitapaa noudattaen, konttorinjohtaja painottaa.

Kuinka vastuullisuus näkyy?

Vastuullinen sijoitustoiminta näkyy Handelsbankenissa sijoitusjohtaja Marianne Välkin mukaan kahdella tasolla:

– Se tarkoittaa ensiksi vastuullista sijoituskohteiden valintaa. Pyrimme aidosti myös vaikuttamaan niiden yritysten toimintaan, joihin haluamme pankkina sijoittaa. Esimerkiksi käy vaikka yrityksen eriarvoinen palkkapolitiikka. Olemme tässä varmasti edelläkävijöitä Suomessa, sillä olemme ruotsalainen pankki ja siellä nämä asiat ovat olleet esillä jo pitkään.

Toinen Marianne Välkin mainitsema taso on vastuullinen sijoitusneuvonta.

– Meillä ei ole bonuspalkkaa, joten bonukset eivät ohjaa toimintaamme Ratkaisujemme lähtökohta on aina asiakkaan tarve. Se puolestaan johtaa luonnollisesti korkeaan asiakastyytyväisyyteen. On upeaa tavata kerta toisensa jälkeen tyytyväisiä asiakkaita.

Handelsbankenin Espoo-Matinkylän konttori palvelee ma–to klo 10–16.30, pe klo 10–15 tai sopimuksen mukaan. Kassapalvelut ovat avoinna arkisin klo 10–13.

Ainutlaatuinen Koti ulkomailla – konsepti

Miten kodin tai loma-asunnon hankintaan ulkomailta voi varautua ja mitä pitää huomioida? Handelsbanken tarjoaa varainhoidon asiakkailleen ainutlaatuista mahdollisuutta hyödyntää unelman toteuttamisessa pankin kansainvälistä osaamista ja yhteyksiä erityisesti Etelä-Euroopassa.

Yhteystiedot

Handelsbanken Espoo-Matinkylä
Puolikkotie 8, 7.krs
02230 Espoo
Puh. 010 444 3620
matinkyla@handelsbanken.fi
www.handelsbanken.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä