Uusi ekohoitola avattiin Porvoossa

Uusi ekohoitola avattiin Porvoossa

2479
EcoSkin Porvoo
Johanna Karvosen käyttämillä tehokkailla kotimaisilla EkoPharman tuotteilla on myös hyvä hinta-laatusuhde.

Ecoskin on luonnonmukaisia kasvo- ja vartalohoitoja sekä hierontoja tarjoava tunnelmallinen hoitola Fredrikanlähteen keltaisen puutalon toisessa kerroksessa Porvoossa. Helmikuussa avatun hoitolan yrittäjä Johanna Karvoselle kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä asia.

Johannalla on alan työkokemusta yli kymmenen vuotta ja hän hankkinut laajan lisäkoulutuksen muun muassa reiki-energiahoitoihin ja erilaisiin hierontoihin. Haave omasta hoitolasta on nyt toteutunut ja hän on innostunut voidessaan palvella asiakkaita haluamallaan tavalla kiireettömästi ja yksilöllisesti.

– Olen läsnä koko hoitoajan ja käytän aineiden vaikutusajan tarjoamalla asiakkaalle jotain ekstraa, kuten kasvohoidon yhteydessä niska-, hartia- tai kallonpohjahierontaa. Jopa ripsien ja kulmien kestovärjäyksen vaikutusaikana ehtii hyvin tehdä päähierontaa.

Suomalaiset marjat tuotteiden perustana

Johanna käyttää hoidoissa kokonaan Suomessa kehitettyä ja Helsingissä valmistettavaa EkoPharman ammattilaissarjaa. Sen teho kumpuaa kotimaisten luonnonmarjojen voimasta; runsaasta määrästä antioksidantteja sekä ihon puolustusmekanismia parantavia prebiootteja.

– Tuotteet sopivat hyvin herkimmällekin iholle. Valmistaja on myös todella kiinnostunut palautteestamme ja valmis kehittämään tuotteita sen mukaisesti, Johanna kertoo tyytyväisenä.

Kotihoito on ihonhoidon perusta. Johannan palveluihin kuuluu myös ihonhoitokonsultaatio, josta saa ihoanalyysin ja suositukset kotihoitotuotteiksi. EkoPharman tuoteostokset voi tehdä hoitolasta.

Meikkauksia ja opastusta luonnonkosmetiikalla

Ecoskin hoitolasta saa myös meikkausopastusta ja meikkauksia niin arkeen kuin juhlaan. Opastuksessa Johanna antaa vinkkejä, joilla tyylikkään arkimeikin pystyy tekemään muutamalla yksinkertaisella tuotteella.

Yhteystiedot

Ecoskin
Fredrikanlähde 2krs, Runeberginkatu 18, 06100 Porvoo
Puh. 040 763 3697
ecoskinporvoo@gmail.com
#ecoskinporvoo
www.ecoskin.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä