Uudessa Ruoholahden Ässäapteekissa on mukava asioida

Uudessa Ruoholahden Ässäapteekissa on mukava asioida

2111
Ruoholahden Ässäapteekki Apteekkari Minna Uusitalo
Apteekkari Minna Uusitalo haluaa tarjota paljon hyviä vaihtoehtoja myös apteekkikosmetiikassa.

Nyt kannattaa piipahtaa tutustumaan ja asioimaan Ruoholahden uuteen Ässäapteekkiin. Sen monipuolisista valikoimista löytyvät oikeat tuotteet jonottamatta vaikka kauppareissun yhteydessä, ja palvelu on hyvää ja osaavaa.

Orion Nasolin flu stopperRuoholahden Ässäapteekki avattiin keskeiselle paikalle S-Marketin yhteyteen huhtikuussa. Sinne on täysin esteetön kulku. Samalla Länsisatamassa toiminut Jätkäsaaren apteekki suljettiin.

– Olemme saaneet asiakkailta paljon kiittävää palautetta sekä ripeästä ja osaavasta palvelustamme että monipuolisesta tuotevalikoimastamme, kertoo apteekkari Minna Uusitalo ensimmäisten kuukausien kokemuksista.

Apteekkari korostaa ammattitaidon merkitystä apteekin asiakaspalvelussa.
– Lääkitysturvallisuus osana potilasturvallisuutta on suuri ja erittäin tärkeä asia. En henkilökohtaisesti kannata siksi suunnitelmia lääkkeiden tulosta kauppoihin. Kyllä apteekin peruspalvelut pitää säilyttää apteekissa enkä edes usko, että lääkkeiden hinnat laskisivat marketeissa.

Monipuoliset valikoimat ja vaihtuvat tarjoukset

Ruoholahden Ässäapteekissa saa apteekkarin mukaan asioida rauhassa ja jonottamatta. Reseptilääkkeet toimitetaan erillisissä palvelupisteissä, joissa asiantuntijat opastavat ja antavat neuvoja lääkkeiden oikeaan käyttöön.

Apteekkarin C + sinkki poreItsehoitolääkkeissä ja muissa tuotteissa, kuten vitamiineissa, hivenaineissa, ihonhoito-, hygienia- ja suuhygieniatuotteissa riittää apteekissa runsaasti valinnanvaraa. Apteekkikosmetiikan valikoimasta löytyvät muun muassa Vichy, Avène, La Roche-Posay, Eucerin, Lumene LAB, Favora, Aco ja IDUN mineraalimeikkisarja.

Tarjolla on myös apteekin omia, säännöllisesti kuukausittain vaihtuvia ajankohtaisia tarjoustuotteita. Tiedot niistä löytyvät myös apteekin omilta nettisivuilta. Mielenkiintoisen tiedon lisäksi siellä on lääkelaskuri, jonka hakupalvelu tuo esiin lääkevaihtoehdot hintoineen. Pian Ruoholahden Ässäapteekki löytyy myös Facebookista.

Asiakas on tärkein

Ruoholahden Ässäapteekille ja sen henkilökunnalle asiakas on tärkein.
– Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, valikoimaamme ja palveluamme. Palautetta kannattaa tosiaan antaa, sillä siltä pohjalta hiomme toimintaamme vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeita.

Apteekkari myöntää, että työ on tarkkaa ja päivät venyvät pitkiksi, mutta oma apteekki on ollut Minna Uusitalon pitkäaikainen haave. Nyt hän hoitaa ja kehittää sitä innolla osaavan henkilöstön kanssa. Aiemmin hän työskenteli proviisorina Stockmannin apteekissa.

Ruoholahden Ässäapteekki
Ruoholahden Ässäapteekki palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin kello 8–20, lauantaisin 10–17 ja sunnuntaisin 12–16.
Yhteystiedot

Ruoholahden Ässäapteekki
Ruoholahden S-Marketin yhteydessä
Itämerentori 2, 00180 Helsinki
Puh. 029 170 0780
www.ruoholahdenassaapteekki.fi

 

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä