Useimmat tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat voidaan hoitaa

Useimmat tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat voidaan hoitaa

2609
Naprapaatti Päivi Johansson
Naprapaatin hoidossa käydään yleensä 1–3 kertaa. Suureen osaan vaivoista apu löytyy jo ensikäynnillä.

Naprapaatti Päivi Johansson on huomannut työssään, että usein lihasten triggerpiste-kivut diagnosoidaan virheellisesti tulehduksiksi. Triggerpiste tarkoittaa kaikkein kireintä ja arinta lihassäiettä jännittyneessä lihaksessa.

– Triggerpiste-kivut aiheuttavat aktiivista säteilevää kipua laajemmalle alueelle kuin vain jännittyneeseen lihakseen. Välillä oirehdinta voi esiintyä piilevänä, jolloin esiintyy pääasiassa lihaksen jäykkyyttä. Veto, traumat, äkillinen liike tai huonot asennot voivat laukaista piilevän kivun aktiiviseksi. Lihasperäisten ongelmien lisäksi tavallisia syitä kipuihin ovat myös nikamien ja nivelten liikehäiriöt.

Hoito on tehokasta
Naprapaatti Päivi Johansson
Päivi Johansson on toiminut naprapaattina vuodesta 1995. Nelivuotisen korkeakoulututkinnon hän suoritti Tukholmassa.

Yleisimpiä naprapaatti Päivi Johanssonin hoitamia vaivoja ovat päänsärky, akuutit alaselkä- ja iskiaskivut, pakaralihasten krampit sekä olkapää- ja polvikivut.

– Hoidossa nikamien normaali liikkuvuus palautetaan manipulaatiolla tai mobilisaatiolla ja lihaskrampit hoidetaan käyttämällä triggerpistehoitotekniikkaa, joka on hierontaa tehokkaampaa. Lisäksi kipua ja särkyä voidaan hoitaa laserakupunktiolla. Laserakupunktion avulla voidaan myös tasapainottaa hormonitoimintaa ja vahvistaa immuunipuolustusta. Hoidon kokonaisvaltaisuus tekee siitä tehokkaan.

Yhteystiedot

Naprapaatti Päivi Johansson
Timpurinkuja 1 (sisäänkäynti Harakantieltä), 02650 Espoo
Puh. 040 548 3899
www.saunalahti.fi/paivis

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä