Tunnelmaa sisustukseen ja suojaa auringolta

Tunnelmaa sisustukseen ja suojaa auringolta

3318
Torikaihdin
Matti Heinonen pitää Ylä-Malmin toria mainiona liikepaikkana.

Torikaihtimesta löytyy kattava valikoima niin sälekaihtimia, rullaverhoja, markiiseja kuin verhokiskoja.

Yrittäjä Matti Heinonen on luotsannut Torikaihdinta Ylä-Malmin torilla jo 25 vuotta, ja asiakkaitakin löytyy monesta sukupolvesta. Satsaamme palveluun, teemme asiakkaan luona kartoituksen, mittaukset ja kustannusarvion. Tuotteet ovat kotimaisia, niillä on kahden vuoden takuu ja väreissä on vaihtoehtoja, Matti kertoo.

Kevät on sälekaihtimien ja rullaverhojen aikaa, kun aurinko alkaa pilkistellä ikkunoista. Pimentävät rullaverhot taas auttavat vuorotyöntekijää nukahtamaan työvuoron jälkeen. Omakotitalon lasitetun viherhuoneenkin voi suojata erilaisilla verhoratkaisuilla valolta ja kuumuudelta. Pystylamelleja laitetaan paljon koteihin ja toimistoihin, sillä ne parantavat myös akustiikkaa. Kesän yksi hittituote ovat ovenkarmiin kiinnitettävät hyttysovet.

Myös kaihtimien huoltoa

Torikaihdin1Rullaverhoja muistuttavat, paahteelta ja häikäisyltä suojaavat Screen-verhot, jotka voi laittaa parvekelaseihin. Niitä voi pitää kesät talvet.

Aidosta puusta tehdyistä kaihtimista taas pitävät erityisesti nuoret aikuiset. Ne luovat tunnelmaa, sopivat tilanjakajaksi ja tallettavat kylmillä ilmoilla lämpöä. Parvekelaseihin saa myös erikoissälekaihtimia, joiden säleväli on tavallista kapeampi, 12 millimetriä. Ne voikin niputtaa näppärästi toiseen reunaan esimerkiksi parvekelasien pesun ajaksi. Myymälässä myös huolletaan kaihtimia, niihin vaihdetaan esimerkiksi naruja, säätövaijereita ja kankaita.

Yhteystiedot

Torikaihdin
Ylä-Malmin tori 3, 00700 Helsinki
Puh. 09-385 2393 • info@torikaihdin.fi
www.torikaihdin.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä