TukkaTaigasta tuli Hyvän ilman kampaamo Kurkimäkeen

TukkaTaigasta tuli Hyvän ilman kampaamo Kurkimäkeen

1457
TukkaTaiga
Marja ja Marika palvelevat iloisesti TukkaTaigassa.

Parturi-kampaamo TukkaTaiga karisti tuoksut harteiltaan ja muutti uusiin, jännittävän lappilaishenkisesti sisustettuihin tiloihin Kurkimäkeen. Sieltä kaikki tutut kampaamopalvelut saa nyt täysin ilman hajusteita.

Kun kampaamoyrittäjä Marja Harjamaa astui ensi kertaa Kurkisuontie 2H:n liiketilaan asuinkerrostalon pohjakerroksessa, hän tunsi tulleensa kotiin. Paikka oli mukavan rauhallinen ja ihmisläheinen ja tilat oikein passelit kotoisan ja intiimin parturi-kampaamon käyttöön.

TukkaTaigaTiloissa aiemmin ollut kampaamo koki remontissa muodonmuutoksen. Sisustuksella viimeisteltiin aito lappilaistunnelma. Nyt TukkaTaigassa näkyvät nimen lisäksi selkeästi muutenkin Marjan pohjoiset sukujuuret.

Muuton myötä tehtiin TukkaTaigassa myös konseptin muutos. Siitä tuli yksi Suomen yli kahdestasadasta Hyvän ilman kampaamosta, joka tarjoaa korkealaatuiset hiustenhoitopalvelut koko perheelle täysin ilman hajusteita.

Pois allergisoivat hajusteet

Kaikki TukkaTaigassa käytettävät hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, värit ja permanenttiaineet ovat täysin hajusteettomia. Asiakkaalle myytäviin kotihoitotuotteisiin jäi myös hajusteellisia tuotteita.

– On tutkittu, että juuri hajusteet ovat selvästi merkittävin allergioiden aiheuttaja. Tuotteiden ammoniakki- ja vetyperoksidipitoisuuksia on myös madallettu, koska hajusteet eivät ole peittämässä niiden voimakkaita hajuja. Kampaamon ilmakin pysyy raikkaana.

TukkaTaigassa käytetään myös kasvivärejä. Id Hairin Botany-sarja on saanut hyvää palautetta asiakkailta. Uutuutena on nopeavaikutteinen SensiDo Quick -värjäys, joka peittää hyvin harmaita ja jolla on kestovärin kesto vain 10 minuutin vaikutusajalla.

Tuttu rempseä työpari

Marja ehti olla yrittäjänä Itiksen tuntumassa 12 vuotta. Yli kymmenen vuotta Marjalla töissä olleesta Marikasta on tullut hänelle vahva työpari. Ammattitaidolla hoidetaan reippaasti vaativimmatkin työt eikä turhista nipoteta.

– Tutut asiakkaat tietävät hyvin, että meillä on aina avoin ja aika rempseä tyyli. Täällä puhutaan ja nauretaankin tosi paljon, kuvaa Marja iloisesti.

Vaaleat sävyt, varma kesän merkki

TukkaTaigan ammattilaiset käyvät säännöllisesti koulutuksissa ja tuntevat trendit.

– Permanentit tulevat taas muotiin. Voidaan tehdä pientä tai isoa kiharaa tai vain kohotusta. Ne sopivat hyvin sekä naisille että miehille. Väreissä hallitsevat viileän lämpimät sävyt, kuten ruusukulta. Villimpi valitsee neonvärit esimerkiksi mahtavina raitoina. Varmimpia kesän merkkejä on vaaleiden sävyjen kysynnän lisääntyminen.

TukkaTaiga on koko perheen parturikampaamo, jossa työn hinta määritellään täysin tehdyn työn, ei sukupuolen mukaan; parturityö esimerkiksi on aina parturityö, asiakkaasta riippumatta.

Ajan TukkaTaigaan varaat näppärimmin netistä silloin kun se sinulle sopii. Useimmat tekevät sen Marjan mukaan aikaisin aamulla tai myöhään illalla. He myös kiittelevät siitä, että voivat katsella rauhassa vapaita vaihtoehtoja ja varata ajan silloinkin, kun kampaamo on kiinni.

TukkaTaiga palvelee ma–pe klo 10–18, la klo 10–15 sekä sopimuksen mukaan.

Hyvän ilman kampaamoHyvän ilman kampaamo® -ideologian kehitellyt Sim Sensitive on ammattitason hiuskosmetiikkaa ja hygieniatuotteita valmistava kotimainen yritys. Kaikki Hyvän ilman kampaamoissa käytettävät Sim Sensitive -tuotteet valmistetaan Suomessa, Ylöjärvellä.

Yhteystiedot

TukkaTaiga logoTukkaTaiga
Kurkisuontie 2 H
00940 Helsinki
Puh. 050 555 7391
www.tukkataiga.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä