Trendikkäästi päästä varpaisiin

Trendikkäästi päästä varpaisiin

3328
Salon Friset
Frisetin ammattilaiset tarjoavat innolla monipuolista hius- ja kauneusalan osaamista.

Salon Friset on monipuolinen kauneussalonki, jossa alan ammattilaiset tarjoavat asiakkaalle hiukset, kynnet, meikit ja kosmetologiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot kattavaa palvelua monine erikoislisineen.

Hius- ja Kauneushoitola Salon Frisetissä palvelee asiakkaita vakinaisesti seitsemän pirteää ja trenditietoista kauneudenhoidon ammattilaista. Käsien töissä näkyy taito ja innostus omaa alaa kohtaan.
– Meillä kaikilla on omat kiinnostuksen kohteemme. Oman intohimomme mukaan olemme lähteneet lisäkouluttautumaan työhömme, kertoo kampaaja-yrittäjä Minna Makkonen, joka perusti Frisetin vuonna 1991. Yrityksellä on sisarliike Katjamariateam Ratakadulla ja maahantuontia harjoittava MM Hair.

Salon Friset
Great Lengths apps teippipidennys.

Peruspalveluiden lisäksi Frisetistä saa muun muassa suihkurusketusta, hampaiden valkaisua, lävistyksiä ja pigmentointeja. Ennen kuin uusia palveluja tarjotaan asiakkaalle ne tutkitaan Minna Makkosen mukaan tarkasti.
– Esimerkiksi hampaiden valkaisussa testasimme pitkään eri vaihtoehtoja. Hiustenpidentäjämme ovat kaikki erikoiskoulutuksen saaneita ja heillä on valtuudet toimia myös kouluttajina.

Asiakasta ja ympäristöä ajatellen

Osaamisen ja ammattitaidon lisäksi hius- ja kauneushoitolassa on panostettu reippaasti asiakasviihtyvyyteen. Käytettävissä on hierova tuoli ja tarjolla paljon erilaisia teelajikkeita ja kahveja.
– Teemme työtämme eettisin periaattein. Kierrätämme esimerkiksi niin paljon kuin mahdollista. Emme värjää alle 16-vuotiaiden hiuksia hapeteväreillä ja meiltä löytyy turvallisia vaihtoehtoja väriallergioista kärsiville, Minna Makkonen kertoo.

Mummotukkaa ja muita trendejä

Voimakkaan vaalean harmaa ”mummotukka” nousee nyt esiin kaikilla muotipalstoilla. Trendikästä on Minna Makkosen mukaan myös Long Bobiksi kutsuttu puolipitkä polkkatukka.
– Myös afrikkalaisuus letityksineen on muodikasta, samoin mattamaiset värit. Frisetissä tehdään myös pikakampauksia ja pikameikkejä. Ne ovat nopea, helppo ja kiva tapa virittäytyä iltamenoihin. Puolessa tunnissa ammattilainen päivittää joko päivämeikin tai -kampauksen näyttävämpään iltamoodiin.

Salon Friset
Pikakampauksella ja meikillä saadaan ihmeitä aikaan (kuvat ennen ja jälkeen).

Ajan Hius- ja Kauneushoitola Frisetiin voi varata näppärästi myös netistä.

Liike palvelee:
ma, ke ja pe klo 9–17
ti ja to klo 8–20, la klo 8–15
myös sähköinen ajanvaraus sivuiltamme.

Yhteystiedot

Hius- ja Kauneushoitola
Salon Friset Oy
Mannerheimintie 29
00250 Helsinki
Puh. 09 477 2207
www.salonfriset.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä