TKP Print on paremman palvelun digitalo

TKP Print on paremman palvelun digitalo

3292
TKP Print

TKP PrintUusiin tiloihin muuttaneesta TKP Printistä saa monipuoliset digipaino-, skannaus- ja tallennuspalvelut sekä postitus- ja tulostuspalvelut.

Vuonna 1988 perustettu TKP Print palvelee asiakkaitaan nyt uusissa, avarissa ja ajanmukaisissa tiloissa Kielotiellä. Vakioasiakkaita on paljon, ja uusia tulee koko ajan, yritys on saanut hyvin jalansijaa Tikkurilassa. Ammattitaitoisen henkilökunnan ohella on tärkeää satsata ajanmukaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Tunnuslauseemme on ”paremman palvelun digitalo.” Uusin laitteemme on Durst Omega 2 UV Led tasotulostin, joka tulostaa pienimmätkin yksityiskohdat tarkasti ja tekee laadukasta jälkeä myös muihin materiaaleihin kuin paperille, esimerkiksi lasiin, puulevyihin, ohuille kalvoille ja muoviin sekä kapa-, kenno-, alumiini-, polyvinyylikloridi (PVC)- ja akryylilevyille.

Työntekijämme auttavat myös oikean materiaalin valinnassa, kertoo toimitusjohtaja Teppo Lehtinen.

Tasotulostimella voi tulostaa jopa 64 millimetrin paksuiselle ja 1,64 metrin levyiselle materiaalille.

Tarroista käyntikortteihin

Tuotevalikoimaan kuuluvat painopalveluiden ohella suunnittelu-, tallennus-, kuljetus-, logistiikka- ja postituspalvelut. Digipainotuotteita ovat muun muassa kirjekuoret, mustavalko- ja väritulosteet, esitteet, käyntikortit, julisteet, RollUpit, flyerit ja valokaappikuvat esimerkiksi elokuvateattereille sekä teipit ja tarrat. Neliväritarrat voidaan laminoida kulutusta kestäviksi.

Teemme tarraratkaisuja myös seiniin ja oviin sekä lattiaan tarvittaessa vaikka liukuestolla, tapetteja omalla kuvituksella sekä lasin- ja kahvikupin alusia.

Myös sisustukseen

Lähes mitä tahansa materiaalia voidaan tulostaa, muotoonleikata ja käyttää sisustus- tai markkinointimateriaalina. TKP-Printissä monistetaan myös digitaalisia tallenteita, kuten musiikkivideoita ja elokuvia, joita saa upean näköisissä pakkauksissa CD- tai DVD-levyillä, muistitikuilla ja muistikorteilla.

Rakentajille ja suunnittelijoille on tarjolla monipuolinen palvelukokonaisuus, johon kuuluvat rakennushankkeissa tarvittavat kopiointi- ja tulostuspalvelut. Esimerkiksi vanha rakennuspiirustus voidaan muuttaa sähköiseksi ja vektoroida CAD-ohjelmiin soveltuvaan muotoon.

Asiakaspalvelu ja visuaalisuus

Tikkurilan lisäksi toinen TKP Printin pääkaupunkiseudun toimipiste sijaitsee hyvin yhteyksien varrella Itäkeskuksessa. Yritys panostaa visuaalisuuteen ja asiakaspalveluun. Asiakkaan toivomukset otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa.
Olemme vastaisku verkkokaupoille, teemme yksilöllistä ja laadukasta jälkeä. Olemme aina avoimia myös uusille ideoille. Pidämme sovitut aikataulut ja satsaamme virheettömyyteen, Lehtinen toteaa.

TKP PrintTKP VidoisTKP Dataset

Yhteystiedot

TKP Print Tikkurila
Kielotie 20
01300 Vantaa
Puh. 09 – 415 95400
tiksi@tkp-print.fi
Palvelemme arkisin kello 8.30 – 16.30

TKP Print – Itäkeskus
Kauppakartanonkatu 11, 00930 Helsinki
Sähköposti: itis@tkp-print.fi
Puhelin: (09) 726 80 994

TKP Vidois
Saunalahdenkatu 8, 18100 Heinola
Sähköposti: vidois@tkp-print.fi
Puhelin: (03) 715 7000

www.tkp-print.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä