Terve hiuspohja saa hiuksetkin voimaan hyvin

Terve hiuspohja saa hiuksetkin voimaan hyvin

2377
Viherlaakson kampaamo
Pikakampauksella saa puhtaisiin hiuksiin uutta ilmettä puolessa tunnissa.

Viherlaakson ostoskeskuksessa on koko perheen kampaamo ja parturi, jossa hiusten kauneuden ja hyvinvoinnin lisäksi hoidetaan erikoisammattitaidolla myös hiuspohjan ongelmat.

Viherlaakson kampaamossa on viihtyisät ja valoisat tilat palvella asiakkaita.

– Tule aistimaan mukava ilmapiiri. Seuraamme trendejä kouluttautumalla säännöllisesti. Nyt syksyn värit hehkuvat hiuksissa punaisen eri vivahtein. Leikkauslinjoissa suositaan eheitä linjoja, ammattilaiset kuvailevat.

Kampaamossa tehdään myös permanentit, rullakampaukset ja nutturat.

Hiuspohjan hyvinvointi sydämen asiana
Viherlaakson kampaamo
Tricologiset tuotteet on suunniteltu parantamaan erilaisia hiusten ja hiuspohjan ongelmia. Ne eivät kuitenkaan jätä huomioimatta myöskään hiusten kauneutta.

Viherlaakson parturi-kampaamossa on monipuolisten kampaamopalveluiden lisäksi tarjolla myös hiuspohjan erikoishoidot. Hoidot ovat turvallisia ja niillä on saatu hyviä tuloksia.

– Erilaiset hiuspohjan ongelmat ovat lisääntyneet. Monet tulevat meille juuri niiden takia. Kiinnitämme huomiota hiuspohjan kuntoon jo tehdessämme esimerkiksi hiustenleikkausta, vaikkei asiakas edes mainitse ongelmasta, kertoo Maire Kuusela, joka on suorittanut ensimmäisten joukossa vuonna 2003 työn ohessa kuusivuotisen erikoiskoulutuksen ja Master-kokeen.

Tuotteilla sopivuustakuu

Hoidon perustana on mikrokameralla tehty hiuspohjan analyysi. Kampaamo säilyttää tiedot analyysistä ja hoidoista tilanteen seuraamista varten.

– Suosittelemme, että ensimmäinen hoito tehdään kampaamossa. Näin asiakas oppii kädestä pitäen oikeaoppisen käsittelytavan. Sen jälkeen kotihoito sujuu helposti. Tarvittaessa opastamme puhelimitse. Joskus sattuu, ettei tuote jostain syystä sovi asiakkaalle. Silloin kannattaa tulla käymään tuotteen kanssa. Tarkistamme tilanteen ja tuote voidaan vaihtaa. Haluamme taata sen sopivuuden.

Apuna ovat myös otsoni- ja laser-laitteet

– Otsoni-hoidon vaikutus on desinfioiva ja se vilkastuttaa pintaverenkiertoa esimerkiksi silloin, kun iho on tulehtunut. Laserhoitoa käytämme hoidoissa imeyttämään ampulleja. Laser sulkee hiussuomuja, jolloin hius lujittuu. Näin väri ja permanentti säilyvät pidempään hyvänä, Maire Kuusela kertoo.

Viherlaakson kampaamo
Mikrokamera suurentaa kuvan 200-kertaiseksi, jolloin sekä kampaaja että asiakas näkevät hiuspohjan kunnon.

Kameralla voidaan tehdä myös pika-analyysi veloituksetta ennen kotihoitotuotteiden ostosuositusta. Tällöin väärät valinnat jäävät pois.

Hoitosarjoina kampaamossa käytetään tricologisia Vitalitys- ja Tricoderm-tuotteita. Lisäksi käytetään ja myydään Goldwellin, Wellan ja Cutrinin tuotteita.

– Näistä sarjoista löytyy varmasti jokaiseen pulmaan sopiva tuote, Maire Kuusela uskoo.

Viherlaakson kampaamossa asiakkaita palvelevat yrittäjän lisäksi Nana Prijt, Anna Issakainen ja Pirkko (Pico) Röntynen. Yritys on toiminut Viherlaaksossa 32 vuotta. Kampaamo on avoinna ma–to 9–18, pe 9–17, la 9–14. Käytössä on myös nettiajanvaraus.

Yhteystiedot

Viherlaakson kampaamo
Viherlaakson ostoskeskus, 02710 Espoo
Puh. 09 592 550
www.viherlaaksonkampaamo.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä