TamCar on joustavasti palveleva monimerkkikorjaamo Vuosaaressa

TamCar on joustavasti palveleva monimerkkikorjaamo Vuosaaressa

2303
TamCar
Volkswagen määräaikaishuollossa.

Autohuolto TamCarissa Vuosaaren satama-alueella korjataan ja huolletaan kaikki automerkit nopeasti ja joustavasti asiakasystävälliseen hintaan.

Autohuolto TamCar on Tammisten veljesten perustama yritys. Toiminta aloitettiin vajaa kaksi vuotta sitten ja yrityksessä työskentelee nyt kolme kokenutta ammattilaista. Monimerkkikorjaamosta autoilija saa kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin automerkkeihin, merkistä riippumatta. Erityisen hyvin tunnetaan aiemman työkokemuksen perusteella Audit, Volkswagenit, Volvot, Skodat ja Seatit.

TamCar
Ville Tamminen neuvottelee korjaustyöstä Tomi Andin kanssa. Hän tuli TamCariin ensimmäistä
kertaa tuttavien hyvien kokemusten perusteella.

Henkilöautojen lisäksi TamCarissa korjataan ja huolletaan myös pakettiautoja. Käytössä on kaikki nykyaikaiset testerit, modernit korjaamolaitteet sekä erikoistyökalut.

TamCarissa käytetään korkealaatuisia Fixuksen varaosia. Varaosakuljetukset tulevat kolme kertaa päivässä, joten aikaa ei kulu odotteluun ja tavoitteena onkin, että työ valmistuu aina yhden päivän aikana. Määräaikaishuollot tehdään autonvalmistajan edellyttämällä tavalla, jolloin auton mahdollinen tehdastakuu pysyy voimassa.

Polttimonvaihdot ja tuulilasin kiveniskemien korjaukset sekä muut pienet työt tehdään usein odottaessa.

TamCar
Audin sähkövikojen korjaus sujuu suurempien töiden lomassa.

Yleensä huoltoajan saa parin kolmen päivän odotuksella. Korjaustyöt ovat tapauskohtaisia, mutta joskus nekin onnistuvat nopeastikin. Mikäli asiakas haluaa säästää aikaa ja vaivaa niin auto voidaan käyttää huollon tai korjauksen yhteydessä myös katsastuksessa. Myös sijaisauton vuokraus onnistuu.

Lisää tehoa

TamCar on nyt myös virallinen Chip-Tuning.fi jälleenmyyntipiste. Se myy ja asentaa tehoa lisäävät ajoneuvokohtaiset moottorioptimoinnit lähes kaikkiin automerkkeihin. Optimointi tehdään OBD-portin kautta ilman fyysisiä toimenpiteitä. Eko optimoinnoilla on mahdollista pienentää polttoainekulutusta.

TamCar palvelee arkisin kello 7.30–17. Tarvittaessa venytetään työpäivää hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Yhteystiedot

Autohuolto TamCar Oy
Rahtarinkatu 1
(ABC-aseman viereisen kiinteistön alakerta)
00980 Helsinki
Puh. 0400 346 373
autohuolto@tamcar.fi
www.tamcar.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä