Suomenojan Autohuollosta kattavat huolto- ja korjauspalvelut

Suomenojan Autohuollosta kattavat huolto- ja korjauspalvelut

2621
Suomenojan Autohuolto
Suomenojan Autohuollossa varataan kunnolla aikaa asiakaspalveluun. Palvelutiloista on suurten ikkunoiden ansiosta hyvä näköyhteys huolto- ja korjaustiloihin, kuvassa Rami Varonen.

Suomenojan Autohuolto on kolmen kokeneen autokorjaamoyrittäjän kolmas toimipiste. Se aloitti toimintansa huhtikuun alussa 2015 upouudessa MotorCenterissä ihan Länsiväylän kupeessa.

Fixus-ketjuun kuuluvan Suomenojan Autohuollon sisaryritykset ovat Malminkartanon autohuolto ja RJV Autohuolto Herttoniemessä, joiden kanssa tehdään yhteistyötä muun muassa peltikorjaamo- ja automaalaustöissä. Suomenojan Autohuollon vieressä sijaitseva Fixus-varaosamyymälä mahdollistaa osaltaan huolto- ja korjaamotyössä nopeaan ja laadukkaaseen lopputulokseen pääsyn.

Yrityksessä tehdään ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Käytettävissä on kaikkiin merkkeihin sopivat testerit ja vianlukulaitteet.

– Henkilöautojen lisäksi palvelumme kattavat paketti- ja matkailuautot, sillä uusissa tiloissa ja laitteissa on voitu huomioida myös niiden työssä tarvittavat erikoisvaatimukset. Huollamme myös takuun alaisia autoja ja luonnollisesti niiden takuu säilyy. Tästä joillakin autoilijoilla tuntuu olevan vanhaa tietoa, vaikka näin on toimittu jo toistakymmentä vuotta, kertoo Suomenojan Autohuollon toiminnasta vastaava yrittäjä Jan Reijo.

Suomenojan Autohuolto
Suomenojan Autohuollon uudet ja asianmukaiset tilat mahdollistavat myös paketti- ja matkailuautojen huollot ja korjaukset. Valmiin auton voi noutaa siististä sisähallista, jossa yrityksellä on 40 parkkipaikkaa.
Aikaa ja rehellisyyttä asiakaspalveluun

Nyt yrityksessä työskentelee kuusi automekaanikkoa, mutta tilat mahdollistavat ja tavoitteena on kasvattaa ammattilaisten määrä parin vuoden sisällä yhdeksään.

– Ajat ovat haasteelliset. Ajoneuvokalusto vanhenee, mutta moni joutuu venyttämään huoltovälejä. Nyt jos koskaan rehellisyys ja riittävän ajan varaaminen asiakaspalveluun on mielestämme tärkeää meidän alallamme. Kiinnitämme siihen todella paljon huomiota, Jan Reijo kertoo.

Yrittäjän mielestä on normaalia autokorjaamotoimintaa, että asiakaskin ymmärtää, mitä autolle on tehty.

– On myös tärkeää kertoa rehellisesti, mitä seuraavan puolen vuoden aikana on tulossa, mitä kannattaisi tehdä jo nyt ja mikä voi odottaa. Esimerkeiksi Jan Reijo antaa jarrupalat ja jakohihnan.

– Jarrupalojen vaihto ajoissa maksaa noin sata euroa. Jos odottaa niiden loppuun kulumista, lasku voi hyvinkin olla kolminkertainen, koska silloin joudutaan jarrupalojen lisäksi vaihtamaan myös vaurioituneet jarrulevyt. Jakohihnan vaihtokustannukset ovat automallista riippuen noin 500- 1 000 euroa, mutta jakohihnan katkeamisen seurauksena korjauskustannukset voivat nousta useaan tuhanteen euroon.

Laatua kohtuuhinnoin

Työn hinnoittelussa Suomenojan Autohuollon periaatteena on laadukkaan työn tarjoaminen kohtuuhinnoin. Sen yrittäjä uskoo pitkässä juoksussa palvelevan parhaiten myös asiakkaan etua.

Suomenojan Autohuolto palvelee maanantaista perjantaihin kello 7–17. Käytössä on myös nettiajanvaraus.

 

Yhteystiedot

Suomenojan Autohuolto Oy
Fixus Center Suomenoja / MotorCenter
Suomalaistentie 5, 02270 Espoo
Puh. 029 3700 280
asiakaspalvelu@soah.fi
www.soah.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä