Solana Fitness on monipuolinen hyvän palvelun kuntosali

Solana Fitness on monipuolinen hyvän palvelun kuntosali

3231
Solana Fitness
Sami Maaniemi opastaa asiakkaita vahvalla ammattitaidolla.

Solana Fitness on laatuun panostava hyvän palvelun kuntosali Hakaniemen torin reunalla. Se on avoin kaikille kuntoilijoille aloittelijasta pitkän linjan konkariin.

Solana FitnessSolana Fitnessin asiakkaista suurin osa on tavallisia kuntoilijoita ikään tai ammattiin katsomatta, mutta siellä käy myös kilpaurheilijoita sekä fitness- ja kehonrakennuslajien kilpailuihin tähtääviä. Salille on helppo tulla ja siellä on rento meininki.

– Meillä käy samantyylisiä ihmisiä. Tämä on sosiaalinen sali, joka toimii myös muun muassa kahvipaikkana. Viihtyisässä oleskelutilassa on kiva levähtää, kertoo saliyrittäjä Sami Maaniemi.

Kuntosalissa on tilaa jopa tuhat neliötä. Lisäksi Sami kuvaa paikkaa joustavaksi: Jopa ruuhka-aikoina pystyy suorittamaan hyvin treeninsä.

Uniikki ammattitaito

Solana Fitness jalkahuone
Solana Fitness Centerin”jalkahuone”.

Solana Fitness on profiloitunut sali. Siellä on huippulaitteet ja laitetietoisuus on ammattimaista. Saliin investoidaan joka vuosi, eli asiakkaat saavat jatkuvasti jotain uutta.

– Asiakkaat hyötyvät ammattimaisuudesta, kokemuksesta ja osaavista ohjaajista. Ammattilaiset osaavat antaa tiedon ja myös käyttäytyä asiallisesti. Oma työpanos pitää hoitaa hyvin, toteaa Sami, joka itse on kilpaillut kehonrakennuksessa 16 vuotta ja voittanut PM-mitaleja sekä Suomen mestaruuden vuonna 2010. Solana Fitnessissä hän on yhdistänyt harrastuksen ja ammatin. Hän myös valmentaa, eli tietotaito ei lopu.

Salille kohtuukustannuksin

Solana Fitness on Sami Maaniemen mukaan edullinen kuntosali, jossa on monipuolinen korttivalikoima. Salille voi hankkia kerta-, sarja- tai kausikortin. Asiakkaalle voidaan jopa räätälöidä juuri hänen toiveisiinsa sopiva kortti.

Salilla voi kuntoilla päivittäin kello 04–24. Päivystys toimii ma–pe klo 10–20.30 ja la–su klo 12–18.

Solana Fitness sauna
Vuonna 2015 Solana Fitnessiin saatiin uudet peseytymis- ja saunatilat.

Salilla on hiljattain kunnostettujen hienojen sauna- ja peseytymistilojen lisäksi infrapunasauna. Sieltä löytyy myös hieroja.

Solana Fitness Centerissä on myynnissä laaja lisäravinnevalikoima ja ammattimaiset neuvot tulevat niiden mukana.

– Meillä on paljon todella uskollisia asiakkaita. Siksi voimme kehittää palvelujamme ja kuntosaliamme jatkuvasti edelleen juuri heitä varten. ”Hyvinvointia ammattitaidolla” se on hyvän mielen kuntosalimme motto.

Solanassa myös ammattitaitoiset personaltrainerit vetävät erittäin laadukkaita ryhmä PT-tunteja. Näitä voit kysellä tarkemmin Solana Fitnessistä.

Kevään aikana huhtikuu-kesäkuu ryhmä PT-tunnit ovat alennuksella!

Yhteystiedot

Solana Fitness Center
Viherniemenkatu 9
00530 Helsinki
Puh. 09 701 5944
www.solanafitness.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä