Ravintolaperhe josta jää hyvä maku

Ravintolaperhe josta jää hyvä maku

4039
Ravintola Saari
Saaren terassilta avautuvat upeat maisemat.

A&S Ravintolat on yksityinen perheyritys, jolla on kuusi ruokaravintolaa Helsingin keskustassa. Jokaisella ravintoloista on oma tarinansa ja persoonansa. Yksi tulee pohjoisesta, toinen itärajan takaa. Kolmas vartioi Helsinkiä ja neljäs katsoo ulapalle. Viides tuoksuu savulle ja kuudes elää tukkilaisromantiikan aikaa. Tarina viimeistellään keittiössä ja tuodaan rakkaudella pöytään.

Ravintola Saslik
Saslikin Presidentti kabinetti
Šašlikin 8 kabinettia – arkeen tai juhlaan

Legendaarinen Ravintola Šašlik on kunniakkaasti vaalinut tsaarinajan tunnelmaa ja venäläistä ruokaperinnettä jo vuodesta 1972. Ruokalistalta löytyvät niin venäläisen keittiön klassikot kuin myös Šašlikin uudet tuulet.
Šašlikin 8 tunnelmallista kabinettia tarjoavat puitteet 2-50 hlön tilaisuuksiin – perhe-
ja yritysjuhliin sekä kokouksiin ja lounaisiin. Kabinettitilasta sekä kokousvälineistä ei veloiteta erillistä tilavuokraa menutilauksen yhteydessä. Venäläiset trubaduurit esiintyvät ke-la iltaisin sekä kahdessa ravintolasalissa että kabineteissa.

Ravintola Saaga
Jääkarpaloita Saagan jäämaljassa
Pala Lappia Saagassa Bulevardilla

Lappitunnelmaan pääsee helposti myös keskellä Helsinkiä. Bulevardilla jo 11 vuotta toiminut Ravintola Saaga tarjoaa Lapin lumoa niin ruoassa kuin tunnelmassakin. Sisustuksessa näkyy Lapin taiteilijoiden ja käsityöläisten kädenjälki ja annoksissa silmänruokaa tarjoavat kelolankut, kuksat, valurautapadat, liuskekivet sekä jää. Ruokalistalta löytyy aitoja pohjoisen makuja – poroa useassa eri muodossa, karhua, nieriää, leipäjuustoa, sieniä sekä hillaa ja karpaloita.

Ravintola Savotta
Savotan Sannit ja Jätkät pitävät huolen että
savottatunnelma on aina katossa.
Savotan uusista tiloista näkymät kirkolle

Senaatintorin laidalla sijaitseva Ravintola Savotta vie vieraansa menneiden vuosikymmenien Suomi-nostalgiaan ja tukkilaistunnelmaan. Vuonna 2005 avattu ravintola vaalii suomalaista ruokaperinnettä ja annoksissa käytetään vain suomalaisia raaka-aineita.
Huhtikuussa Savotta avasi uudet lisätilat katutasoon. Uudesta ravintolasalista ja kesäterassilta avautuvat näkymät suoraan Senaatintorille ja Tuomiokirkolle.

Ravintola Savu
Ruokailu onnistuu myös Savun terassilla.
210-vuotias hirsiaitta Tervasaaressa

Ravintola Savun ainutlaatuisena miljöönä toimii v. 1805 tervavarastoksi rakennettu punainen hirsiaitta. Vehreä Tervasaari sekä vanha aittamiljöö ja katettu terassi tarjoavat uniikit puitteet niin juhlaillallisiin, lounaisiin kuin kokouksiin. Ravintola sopii erinomaisesti myös 50-100 hlön yksityistilaisuuksiin.
Alkukesän ruokalistalta löytyvät niin keväiset parsaherkut kuin myös Savun perinteiset
klassikkoannokset, unohtamatta Savun lettumestarin lettuja herkullisilla lisukkeilla.

Ravintola Saari
Saaren terassilta avautuvat upeat maisemat.
Astu veneeseen ja tule hyvän tuulen Saareen

Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden
parhaat suomalaiset herkut sekä kaupungin upeimmat merimaisemat. Ravintolasalin ja 12-hlön kabinetin lisäksi Saaresta löytyy aurinkoinen ulkoterassi upeilla merimaisemilla.
Sunnuntaisin Saaressa herkutellaan brunssipöydän runsailla antimilla. Sunnuntaibrunssi on katettu klo 11.30-15, 6.9. saakka. Saareen liikennöi yhteysvene Saaren laiturilta Merisatamanrannasta 20 min välein. Lyhyt merimatka kestää vain muutaman minuutin. Saaresta löytyy myös vierasvenepaikkoja.

Ravintola Saaristo Klippan
Saariston 115-vuotias huvila Helsingin paraatipaikalla.
Skandinaavisia makuja Saaristossa Klippanilla

Eteläsataman edustalla, Klippan luodolla sijaitseva v. 1898 valmistunut jugend-huvila on yksi Helsingin perinteikkäimpiä ja näyttävimpiä ravintolarakennuksia. Ravintola Saariston skandinaavisia makuelämyksiä täydentävät häikäisevän kauniit maisemat jokaiseen ilmansuuntaan, niin merelle kuin kaupungin keskustaan ja satamaan. Ravintola tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kahden henkilön romanttisesta illallisesta aina 400 henkilön yksityistilaisuuksiin.
Yhteysvene Klippanille liikennöi Saariston laiturista Olympiaterminaalin eteläpuolelta 20 min välein.

 

Yhteystiedot

Ravintola Šašlik
Neitsytpolku 12, p. 7425 5500

Ravintola Saaga
Bulevardi 34, p. 7425 5544

Ravintola Savotta
Aleksanterinkatu 22, p. 7425 5588
Auki vuoden jokaisena päivänä!

Ravintola Savu
Tervasaari, p. 7425 5574

Kesäravintola Saari
Sirpalesaari, p. 7425 5566

Kesäravintola Saaristo
Klippan, p. 7425 5590

A&S Myyntipalvelu
(ma-pe klo 9-17)
p. 7425 5505

myynti@asravintolat.fi
www.asravintolat.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä