Putkiremontti omakotitaloon rakenteita rikkomatta

Putkiremontti omakotitaloon rakenteita rikkomatta

4800
Sanfors
Sanforsilla on nyt kuntokartoitus erikoishintaan pääkaupunkiseudulla.

Kun kerrostaloille on tarjottu perinteisen tavan rinnalla helppoa ja nopeaa viemärisaneerausvaihtoa, ovat pientaloasujat jääneet jalkoihin. Nyt tilanne on toinen. SanFors Oy toteuttaa saneerauksia siistillä, nopealla ja edullisella sukkasujutus- ja putkitusmenetelmällä nimenomaan omakotitaloihin.

SanForsin ammattilaiset toteuttavat asiakkaalle juuri sellaisen putkisaneerauksen tai -korjauksen kuin asiakas haluaa ja talo vaatii. Useimmiten tehdään täydellinen viemärisaneeraus. Sen yhteydessä voidaan uudistaa talon käyttövesi- ja lämmitysputket tai tehdä kokonainen märkätilaremontti pakettihintaan. Joskus riittää puolestaan osasaneeraus.

sukitusSukitus on siisti, edullinen ja kestävä ratkaisu. Uusi viemäri asennetaan vanhan sisään työntämällä koneellisesti epoksilla kyllästetty sukka putken sisään, pienet haarat pinnoitetaan. Epoksin kuivuttua syntyy kantavaa muoviputkea. Viemärisaneeraustyölle annetaan 10 vuoden vuotamattomuustakuu.

– Kuulumme myös franchising yrityksenä päämiehemme Consti yhtiöiden ISO 9001 -sertifikaatin piiriin. VTT-sertifioidulla putkituksellamme putkitettu viemäristö kestää noin 50 vuotta. Se vastaa vaihdettujen putkien kestoa, vaikka remontti on vaivattomampi ja huomattavasti edullisempi. VTT-sertifikaatilla on iso merkitys myös vakuutusyhtiöille, kertovat yrittäjät Fredrik Sandström ja Tom Forssell.

Valmista viikossa

Viemärisaneeraustyö valmistuu viikossa ja asukas voi halutessaan asua koko ajan kotona. Työvaiheet on määritelty tarkasti päiväkohtaisesti. Sillä varmistetaan, että jokainen tietää, mitä minäkin päivänä tehdään ja että remontti valmistuu varmasti aikataulussa.
Pölyä ei remontista tule juuri lainkaan ja käytettävän epoksin hajukin on varsin mieto. Kuivuttuaan aine on hajuton. Käyttövettä tulee taloon normaalisti, mutta viemäriin sitä ei saa laskea. SanFors toimittaakin asiakkaalle remontin ajaksi pelleteillä toimivan kuivakäymälän.

Jokainen kohde kartoitetaan paikan päällä

SanForsin yrittäjät ovat kokeneita alan ammattilaisia. Sysäyksen yrityksen perustamiselle
nelisen vuotta sitten antoi heille nimenomaan omakotitaloasujien tilanteen tiedostaminen.
Yritys toimii Porvoosta käsin erityisesti koko pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla, joskus pidemmälläkin. Kyselyihin pyritään vastaamaan nopeasti, yleensä parin päivän sisällä.

– Haluamme räätälöidä palvelumme tarkasti ja tehdä kiinteähintaiset tarjouksemme pitäviksi. Siksi käymme maksutta jokaisessa kohteessa paikan päällä kartoittamassa tilanteen yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikkea ei tarvitse välttämättä uusia, vaan voidaan tehdä paikkasukitus tai osakorjaus esimerkiksi keittiörasvojen tukkimaan viemärikohtaan, Sandström kertoo.

Kuntokartoitus antaa yleiskuvan

Jos pientaloasukasta mietityttää tai huolestuttaa vähääkään talon viemäristön kunto, kannattaa asia tarkistuttaa ajoissa.
– Rikkoutunut putki tuo mukanaan yleensä suuret vahingot ja kustannukset. Piilevä putkivuoto ehtii usein aiheuttaa vakavan vesivahingon ennen kuin se huomataan. Siksi teemme nyt kuntokartoituksia
pääkaupunkiseudulla asiakasystävälliseen tarjoushintaan 295 euroa.

Kuntokartoituksessa viemäri huuhdellaan ja kuvataan sisäpuolelta, jolloin päästään tarkistamaan vaikeatkin paikat. Kahden tunnin kuvaus antaa Fredrik Sandströmin mielestä hyvän yleiskuvan tilanteesta. Kartoitus auttaa myös putkisaneerauksen suunnittelussa ja sen ajankohdan arvioinnissa. Joskus on tarpeen myös käyttövesiputkien saneeraus- tai muut LVI-työt, jotka kaikki hoituvat tarvittaessa SanForsin ammattitaidolla.

Yhteystiedot

SanFors Oy
Höylänlastu 1, 06150 Porvoo
Puh. 010 322 1090
myynti@sanfors.fi
www.sanfors.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä