Puhdasta pyykkiä huolellisesti ja nopeasti

Puhdasta pyykkiä huolellisesti ja nopeasti

2217
Pesuheikki Terhi Lauren
Huolellisen lopputuloksen varmistamiseksi Terhi Laurén silittää paikan päällä puhtaat vaatteet käsin.

Pesuheikki Oy on pieni yksityinen pesula, joka on toiminut samassa paikassa lähes neljäkymmentä vuotta. Pian viisi vuotta on pesulaa pyörittänyt Terhi Laurén apunaan osa-aikainen työntekijä. Ala ja yrittäjyys ovat hänelle ennestään tuttuja isän vetämän R&K Nahkahuolto Oy:n kautta, jonka kanssa yhteistyö on nyt erittäin tiivistä.

– Pesuheikki on ensisijaisesti vaatepesula, jossa vesi-, emulsio- ja kemialliset pesut sekä viimeistelyt tehdään paikan päällä. Vakiintuneen ja laadukkaan yritysyhteistyön ansiosta meille voi kuitenkin jättää huoletta pestäväksi mitä vain. Mattojen pesussa yhteistyökumppanina on Viiden tähden mattohuolto, yrittäjä kertoo.

Pesuheikki Terhi LaurenPesuheikki tunnetaan niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden keskuudessa todella huolellisesta työstään, nopeudestaan ja edullisista hinnoistaan.
– Teemme kaikkemme, ja vielä vähän enemmän hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Jos joku tahra ei meillä lähde pois pesussa, ei se kyllä lähde muuallakaan, Terhi Laurén uskaltaa sanoa.

Asiakkaan aikataulun mukaan

Toimitusajat Pesuheikissä sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Joskus kiireinen saa vaatteen puhtaana jo samana päivänä. Yleensä pyritään parin kolmen päivän toimitusaikaan. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, esimerkiksi miesten puvun pesetys maksaa 27 euroa ja juhlaleningin alkaen 25 euroa.

Pesuheikki hoitaa myös kuljetuspalveluna pyykin noudot sekä yksityis- että yritysasiakkailta. Oman toimipisteen lisäksi yrityksellä on kaksi noutopistettä. Pasilan aseman suutarista pyykit noudetaan keskiviikkoisin ja toimitusaika on yksi viikko. Toinen noutopiste on Mankkaalla Suutari Shoemakermenissä.

Yhteystiedot

Pesuheikki Oy
Hämeentie 77
00550 Helsinki
Puh. 0400 432 430
www.pesuheikki.fi

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä