Prima Kiinteistöt – luotettava kumppani jo 15 vuotta

Prima Kiinteistöt – luotettava kumppani jo 15 vuotta

2274
Prima Kiinteistöt
Prima-teamin muodostavat Oili Rosti-Räty (vas.), Soile Goodall, Kari Randén ja Riitta Santasalo. Yrityksen tilat ovat olleet aina samassa ostoskeskuskiinteistössä.

Prima Kiinteistöt Oy LKV toimii pääasiassa vetovoimaisella Espoon, Kauniaisten ja Länsi-Helsingin alueella. Niinpä asuntokauppaa tehdään kaiken aikaa tasaiseen tahtiin. Valtaosin palvellaan perheitä, joiden asuntotarpeisiin etsitään ratkaisuja yhteisvoimin. Uusi koti voi löytyä myös uudistuotannosta.

– Kilpailemme palvelulla ja laadulla. Koti merkitsee jokaiselle niin paljon. Siksi omistaudumme asiallemme. Luotettava ja henkilökohtainen suhde asiakkaaseen on työn pohja. Onnistunut ratkaisu edellyttää hyvän palvelun lisäksi vahvaa osaamista ja pitkäjänteistä työtä, kuvaa Prima Kiinteistöt Oy LKV:n yrittäjä Riitta Santasalo.

Yleiset näytöt ovat yrittäjän mukaan edelleen tärkeitä, sillä niiden ansiosta kynnys lähteä katsomaan ja miettimään kodinvaihtoa on matala.

– Ne mahdollistavat myös välittäjään ja hänen työskentelytapaansa tutustumisen. Jos harkitsee kodinvaihtoa, nykyisen asunnon arviointi on paras tapa päästä asiassa alkuun.

Laadukasta perustyötä

Prima-team koostuu rautaisista ja kielitaitoisista asuntokaupan ja kiinteistönvälityksen ammattilaisista. Tekijät ovat sitoutuneet noudattamaan työssään Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n laatujärjestelmän arvoja sekä Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n Hyvän Välitystavan ohjetta.

– Olemme Espoon ensimmäinen laatujärjestelmää käyttävä kiinteistönvälittäjä. Koko asuntokaupan prosessi on määritelty järjestelmässä tarkasti. Jokaisessa asuntokaupassa olemme myyjän ja ostajan rinnalla kaupan kaikissa vaiheissa valvoen sekä toimeksiantajan että ostajan etuja.

Nyt tiimiläisiä on neljä, mutta tilaa ja työtä olisi Riitta Santasalon mukaan yhdelle uudellekin kiinteistönvälittäjälle.

Yhteystiedot

Prima Kiinteistöt Oy LKV
Mankkaantie 2-4, 02180 Espoo (Mankkaanportin ostoskeskus)
Puh. (09) 4520 700
e-mail: myynti@primalkv.com
www.primalkv.com

 

Osallistu lukijakilpailuun tästä